Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Διότι προφανώς τα λέει όπως θέλει…

Η συνάντηση που είχε ζητηθεί από καιρό από τη δήμαρχο αλλά δεν είχε πραγματοποιηθεί, αφού αυτή επικαλείτο φόρτο εργασίας (σύμφωνα με την τοποθέτηση της προέδρου της ΕΛΜΕ Εύβοιας, Χαράς Νίκα), τελικά πραγματοποιήθηκε!
Η δήμαρχος Έλενα Βάκα, υπό την πίεση των εξελίξεων και τη δημοσιοποίηση των προβλημάτων θεσμικής λειτουργίας και των κακών πρακτικών της συνεργαζόμενης και εκλεκτής της για την προεδρία της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (ΣΕΔΕ) του Δήμου, Ελένης Μιντζιφίρη, τελικά ...ξέκλεψε τον απαιτούμενο χρόνο και συναντήθηκε με την πρόεδρο και μέλη του ΔΣ της ΕΛΜΕ.
Κατά το δελτίο τύπου της δημάρχου, θέμα συζήτησης ήταν γενικώς «τα τρέχοντα ζητήματα των σχολικών μονάδων της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης».
Στην πραγματικότητα όμως, δεν μπορεί παρά το κυρίαρχο ζήτημα να ήταν: η κατανομή των οικονομικών στις σχολικές μονάδες της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, από το Μάρτιο του 2020, κατά παράβαση της σχετικής υπουργικής απόφασης / η διαδικασία διαχείρισης των χρημάτων (πχ να μην έχουν χρήματα προς διαχείριση οι διευθυντές των σχολείων, να μην εγκρίνεται από το ΔΣ της ΔΕΣΕ ούτε ένα έξοδο/τιμολόγιο κ.α.) αποκλειστικά από την Μιντζιφίρη, με δική της απόφαση / οι ισχυρισμοί, αναπόδεικτες και χωρίς αναφορά σε συγκεκριμένα πρόσωπα, καταγγελίες της Μιντζιφίρη για διευθυντές σχολικών μονάδων «μιζαδόρους και διασπαθιστές του δημοσίου χρήματος»!
Έχουμε στη διάθεσή μας το δελτίο τύπου της δημάρχου. Αναμένουμε και το δελτίο τύπου της ΕΛΜΕ. Ώστε να φωτιστεί πληρέστερα το τι συζητήθηκε και το τι είπε ο καθένας. Για ένα ζήτημα που θα έχει συνέχεια...

Created by CUBE. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.