Παρασκεύη 29 Μαρτίου 2024
06:45:50

Χαλκίδα

Τα ψέμματα του Χαρδαλιά. Τι 44, τι 500!...

  • Κατηγορία Σχολια

Σε ανακοίνωσή του για τα πραγματικά προβλήματα από την κακοκαιρία και τις ουσιαστικές ευθύνες στην αντιμετώπισή τους, ο βουλευτής Εύβοιας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μίλτος Χατζηγιαννάκης, αναφερόμενος στα της επικοινωνιακής διαχείρισης από πλευράς Κυβέρνησης, σημειώνει μεταξύ άλλων:

«Τα ψέμματα και οι υπερβολές που χρησιμοποιούν τα στελέχη της κυβέρνησης της ΝΔ για να καλύψουν την ανικανότητα και την ευθυνοφοβία τους δεν σταματούν να μας εκπλήσσουν...
Δύο άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους, 250.000 νοικοκυριά έμειναν επί δύο ημέρες χωρίς νερό και ρεύμα στην πρωτεύουσα της χώρας, η Ελλάδα κόπηκε στα δύο, αλλά η κυβέρνηση τα έπραξε όλα ορθά. Φταίει η κακοκαιρία που γνώριζαν ήδη από ημέρες ότι θα έρθει. Φταίνε οι Δήμοι, που είναι οι μόνοι παλεύουν δίπλα στους πολίτες. Και προφανώς φταίει ο ΣΥΡΙΖΑ, για όλα...

Για να καλύψουν την επιτελική τους ανεπάρκεια, οι υπουργοί της ΝΔ είναι αν μη τι άλλο επινοητικοί. Έτσι, από τα χείλη του υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας & Διαχείρισης Κρίσεων Ν. Χαρδαλιά ενημερωθήκαμε εχθές ότι αντικαταστάθηκαν 500 κολώνες του ΔΕΔΔΗΕ, που είχαν πέσει μόνο στην Εύβοια.
Η αλήθεια ωστόσο είναι εντελώς διαφορετική. Στη Βόρεια Εύβοια αλλάχθηκαν 25 κολώνες και στην πόλη της Χαλκίδας 9, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες από τον ΔΕΔΔΗΕ θα χρειαστούν αλλαγή άλλες 10. Το σύνολο για ολόκληρη την Εύβοια 44, ούτε το 10% από τις 500 που ακούσαμε στις δηλώσεις του κ. Χαρδαλιά!...»