Παρασκεύη 23 Φεβρουαρίου 2024
04:33:14

Χαλκίδα

Το κορίτσι απ’ το Κοντοδεσπότι γίνεται πάμπλουτη ζωντοχήρα

  • Κατηγορία Σχολια

Η ρήση είναι κλασσική γιατί επιβεβαιώνεται διαχρονικά: «Ένας ακριβός γάμος ακολουθείται από ένα πανάκριβο διαζύγιο».
Και τέτοια είναι η περίπτωση της Φανής Γραμματικόγιαννη, με καταγωγή από το Κοντοδεσπότι και του Τούρκου μεγαλοεπιχειρηματία Ουνάλ Αγσιάλ.

ΒΗΜΑ 1ο: Ο ΑΚΡΙΒΟΣ ΓΑΜΟΣ
Το 2006, η μοίρα έφερε την 31χρονη τότε δημοσιογράφο (στη συντακτική ομάδα τηλεοπτικών παραγωγών) σε πολυτελές εστιατόριο της Βουλιαγμένης να μαγεύει με την πρώτη ματιά τον 65χρονο τότε πάμπλουτο Τούρκο μεγαλοεπιχειρηματία, να τον ταλαιπωρεί στο πολιορκητικό φλερτ του και στη συνέχεια, να τον παντρεύεται το 2009, να κάνει μαζί του ένα κοριτσάκι το 2012 και τελικά, λίγο πριν τα «επτά χρόνια φαγούρας», να διαλύει τον γάμο.
Στο μεσοδιάστημα, έζησε ως σουλτάνα και αποτέλεσε αντικείμενο ενασχόλησης των lifestyle μέσων ενημέρωσης, αρχικά για το ρομαντικό παραμύθι του «έρωτα από τις αντίκρυ πλευρές του Αιγαίου» και στη συνέχεια ως «barbie του προέδρου» και «λατρεμένη πριγκίπισσα των φιλανθρωπικών gala και των κοσμικών events», με την ίδια πάντα καλόγουστα ντυμένη να περιφέρει εαυτόν μεταξύ Κωνσταντινούπολης (πέραν των άλλων και στο γήπεδο της Γαλατάσαραϊ, ιδιοκτησίας του συζύγου), Γενεύης, Μανχάτταν και αλλούθε...

ΒΗΜΑ 2ο: ΤΟ ΠΑΝΑΚΡΙΒΟ ΔΙΑΖΥΓΙΟ
Το 2014 εμφανίστηκε προς τα έξω η πρώτη κρίση του γάμου, που δεν ξεπεράστηκε και φέρνει το χωρισμό και το διαζύγιο της 40χρονης με τον 74χρονο.
Οι δικηγόροι του –πρώην- ζευγαριού προσπαθούν να μοιράσουν την ατελείωτη περιουσία του πάμπλουτου Τούρκου μεγαλοεπιχειρηματία, που αγγίζει το ένα δισεκατομμύριο δολάρια! Με την Φανή Γραμματικόγιαννη να μοιράζει με τον πρώην πλέον σύζυγό της τα ακίνητα μεγάλης χρηματικής αξίας που αποκτήθηκαν μέσα στον γάμο, καθώς και το υπερπολυτελές σκάφος (με το όνομά της... «Barbie»), η αξία του οποίου κοστολογείται στα 25 εκατομμύρια ευρώ!!!

Έτσι: Η Φανή Γραμματικόγιαννη δεν θα είναι απλά μια διαζευγμένη γυναίκα αλλά γίνεται μια πάμπλουτη ζωντοχήρα!!!