Πέμπτη 23 Μαϊου 2024
05:48:34

Χαλκίδα

Μια εκρηκτική γυναίκα είναι η αιτία

  • Κατηγορία Σχολια

Αρχικά, στο ΠΑΣΟΚ. (Αγνοούμε εάν ως φοιτητής στην Ιταλία είχε πολιτική εμπλοκή.) Στη συνέχεια, στο ΔΗΚΚΙ του Τσοβόλα. Αργότερα στους ΑΝΕΛ του Καμμένου. Και τώρα στη ΛΑΕ του Λαφαζάνη.

Τον Αλέκο Δαύρη οι επιθετικότεροι, τον καταλογίζουν στους γυρολόγους της πολιτικής και οι πιο συγκρατημένοι, απλώς δεν τον χαρακτηρίζουν και υπόδειγμα σταθερότητας. Αλλά ποιος και πως να τον κατηγορήσει; Οι σταθεροί σε διακηρύξεις και πρακτικές πολιτικοί; Και τι φταίει αυτός για το δεξιό εκσυγχρονισμό του Σημίτη που τον εξόρισε από το ΠΑΣΟΚ και τον έστειλε στον Τσοβόλα ή το Μνημόνιο με τη ψήφο του Καμμένου που τον έφτασε έως τον Λαφαζάνη;

Ιδρυτικό μέλος της «Λαϊκής Ενότητας» στην Εύβοια πλέον ο Αλέκος Δαύρης.
Με την παρουσία του στην πρόσφατη συνέντευξη της μέχρι πρότινος Προέδρου της Βουλής και την ανάρτηση (μαζί με τον γιό του) πανό στην αίθουσα της συνέντευξης, με σύνθημα «Όχι στα Μνημόνια, Ναι στη Ζωή», να τον ταξινομούν στους υποστηρικτές της –από μάνα, Ευβοιώτισσας- Ζωής Κωνσταντοπούλου.

Πρόκειται μάλλον για δευτερογενή σχέση. Αφού η πρωτεύουσα είναι αυτή με τη Ραχήλ Μακρή.
Μαζί στους ΑΝΕΛ, με την Κοζανίτισσα βουλευτίνα να έρχεται συχνά πυκνά στην Εύβοια (τόπο καταγωγής του άνδρα της) και τον γιατρό με αδυναμία τόσο στο γυναικείο φύλο όσο και στους εκρηκτικούς χαρακτήρες (όπως και αυτός)... φαίνεται ότι ήταν στους αποδέκτες των τηλεφωνημάτων της, οι οποίοι έστερξαν και ακολούθησαν στη ...μετακόμιση για άλλη πολιτεία.
Και με γνωστό το σύνδεσμο Μακρή – Κωνσταντοπούλου, φυσιολογικά, ο Αλέκος Δαύρης κατατάσσεται στους Ζωϊκούς.

Με το δίλλημα, «εκ γυναικός ερρύη τα φαύλα» ή «εκ γυναικός πηγάζει τα κρείτω», να αποζητά απάντηση, για μια ακόμη φορά στο πολιτικό ιστορικό του Αλέκου Δαύρη, στην πορεία των πραγμάτων...