Κυριακή 16 Ιουνίου 2024
13:11:24

Χαλκίδα

Πολίτης Νίκος: Με βιογραφικό που αποσιωπά...

  • Κατηγορία Σχολια

«Αυτή είναι η Λύση»; Να αποσιωπείται η «Ελληνική Λύση»;

Στην ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του δικηγόρου Νίκου Πολίτη, από τις 3 Ιουλίου, ως υποψήφιου δημοτικού συμβούλου Δ.Ε. Χαλκιδέων, με το συνδυασμό «Αλλάζουμε – Συνεχίζουμε» της Έλενας Βάκα, στο συνοδευτικό βιογραφικό, μεταξύ άλλων, αναφερόταν:
«Ο Νικόλαος Πολίτης... το 2017 ανέλαβε χρέη νομικού συμβούλου σε εθνικό πολιτικό φορέα και σε ιδιωτικό περιφερειακό τηλεοπτικό σταθμό της Αττικής. Επίσης από το 2019 έως το 2021 εκτέλεσε χρέη τοπικού βοηθού στο Ευρωκοινοβούλιο...»

Σε αυτό το βιογραφικό λοιπόν, ο Νίκος Πολίτης δεν ονοματίζει κόμμα και τηλεοπτικό σταθμό. Και δεν κάνει καν λόγο για πρότερες υποψηφιότητες.

Προς συμπλήρωση, λοιπόν, αναφέρουμε:
- Διετέλσε νομικός σύμβουλος (2017-21) της «Ελληνικής Λύσης» του Κυριάκου Βελόπουλου.
- Εκτέλεσε χρέη τοπικού βοηθού στον βουλευτή της «Ελληνικής Λύσης» στο Ευρωκοινοβούλιο (2019-21).
- Ήταν υποψήφιος ευρωβουλευτής τον Μάιο του 2019 και υποψήφιος βουλευτής Εύβοιας (εκδιώκοντας από αυτό τον Λάμπρο Χουλιαρά), τον Ιούλιο του 2019, με την «Ελληνική Λύση».
- Η σύζυγός του, Γερασιμούλα Στάμου, ήταν επίσης νομική σύμβουλος της «Ελληνικής Λύσης», υποψήφια ευρωβουλευτής και υποψήφια βουλευτής –στη Β' Πειραιά αυτή- το 2019 με την «Ελληνική Λύση». Αλλά και παλαιότερα, στη Β' Αθηνών, πάλι με το ίδιο κόμμα.
Μαζί με τη σύζυγό του δε, συμπαρουσίαζαν και την κομματική εκπομπή «Αυτή είναι η Λύση» στο Alert tv, που είναι πιθανότατα ο περί ου ο λόγος τηλεοπτικός σταθμός.

Νέος άνθρωπος... Να αντιμετωπίζει πρόβλημα μνήμης; Να θέλει να τα ξεχάσει; Να τα αποκρύπτει; Να τα απαρνείται πλέον;
Άγνωστον, τι. Το βέβαιον όμως, είναι πως το περιφερόμενο βιογραφικό είναι ουσιωδώς ελλιπές και αποσιωπητικό.