Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
22:28:11

Χαλκίδα

Κεδίκογλου και Κούκουζας «τρέχουν» δυνατά το ΕΠΑλθ

  • Κατηγορία Σχολια

Ο Αντιπεριφερειάρχης Επιχειρηματικότητας & Εξωστρέφειας Στερεάς Ελλάδας, Βαγγέλης Κούκουζας και ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων, Σίμος Κεδίκογλου, συναντήθηκαν προχθές στο Γραφείο του πρώτου στο Διοικητήριο.

Πολλές και συχνές οι συναντήσεις των δύο. Άλλοτε στην Αθήνα, στο Γραφείο του Υπουργού, άλλοτε στη Χαλκίδα. Με το «που» πάντως, να μην κάνει τη διαφορά. Αφού και οι δύο τους, όπου κι αν βρεθούν, σταθερά ενδιαφέρονται και απασχολούνται με το «τι» και το «πως» θα ενισχύσουν την Εύβοια και τους ανθρώπους της.

Στην περίπτωση, το «τι» αναφέρεται στο τρέχον Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Αλιεία & Θάλασσα» (ΕΠΑλΘ)! Και το «πως», αφορά στην πορεία του Προγράμματος, στα διαθέσιμα και τις επενδύσεις!

Όπως αποδεικνύουν οι αριθμοί:
Ο μεν Σίμος Κεδίκογλου φροντίζει να αυξάνεται συνεχώς το μερίδιο της Εύβοιας από το όλο Πρόγραμμα, τόσο που πλέον τα διαθέσιμά του να έχουν πολλαπλασιαστεί κατά πολύ σε σχέση με τα αρχικά προβλεπόμενα!...
Ο δε Βαγγέλης Κούκουζας, με την ιδιότητα του Προέδρου της «Αναπτυξιακή Εύβοιας» και σε συνεργασία με τα στελέχη της, επιμελείται και εγγυάται την εγκυρότητα και την ταχύτητα των διαδικασιών για τις προσκλήσεις των δράσεων, την αξιολόγηση των συμμετεχόντων και την τελική επιλογή των ωφελουμένων. Διαθέσιμα ποσά αναγκαία και διαδικασίες κρίσιμες που θα οδηγήσουν στην πραγμάτωσή του στόχου των επενδύσεων και της προστιθέμενης αξίας στον τομέα της ανάπτυξης.