Παρασκεύη 29 Μαρτίου 2024
00:26:45

Χαλκίδα

«Ραντεβού» με την Πέννυ Μπαλτατζή

Συναυλία με την Πέννυ Μπαλτατζή πραγματοποιείται την Παρασκευή 30 Ιουλίου, στις 9 το βράδυ στο Φρούριο Κανήθου, στη Χαλκίδα.

Η μουσική βραδιά έχει το γενικό τίτλο «Ραντεβού στον κήπο!», ως μια αναφορά στο πρώτο προσωπικό της live φέτος το καλοκαίρι στον Κήπο του Μεγάρου Μουσικής, πιάνοντας ξανά το νήμα από εκεί όπου άλλωστε έκανε και την προ-πανδημίας τελευταία της εμφάνιση. Και με το moto «να ξαναθυμηθούμε την χαρά του πρώτου μας ραντεβού», περιοδεύει σε όλη την Ελλάδα.

Στον καιρό της πανδημίας, εμφανίστηκε στο μουσικό τηλεοπτικό show «Just The 2 Of Us», μαζί με τον Αντώνη Λουδάρο.
Ενώ συμμετείχε στη μεγάλη καμπάνια crowdfunding με τίτλο «Τα Όνειρα Δεν Αναβάλλονται» που ολοκληρώθηκε και το αποτέλεσμα όλης αυτής της προσπάθειας θα είναι κάποια στιγμή μέσα στην επόμενη σεζόν ένας ολοκαίνουριος δίσκος.

Η Πέννυ Μπαλτατζή μας είχε όμως συστηθεί προ πανδημίας: μία ρυθμική και μελωδική καλλιτέχνιδα, που με τον μοναδικό της τρόπο ακροβατεί στις υψηλές απαιτήσεις του ελληνικού ρετρό, λαϊκού, κλασικού και σύγχρονου ρεπερτορίου αλλά και της jazz.
Μέσα από τη μουσική της ομάδα, δημιούργησε ένα πρόγραμμα με τραγούδια δικά της, νέα και παλιά, αλλά και τραγούδια από την ευρύτερη μουσική σκηνή που «στιγμάτισαν την προσωπικότητα» της.

Μαζί της, οι μουσικοί της μπάντας: Βασίλης Νησσόπουλος (μπάσο, ενορχηστρώσεις, φωνητικά) / Αλέκος Βουλγαράκης (ηλεκτρική κιθάρα) / Στέλιος Φραγκούς (πλήκτρα, φωνητικά) / Μανώλης Τόμπρος (τύμπανα)

ΕΙΣΟΔΟΣ ΜΕ ΔΩΡΕΑΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ
Η είσοδος για το κοινό θα είναι ελεύθερη, κατόπιν παραλαβής δωρεάν εισιτηρίου και μέχρι τον αριθμό των 750 καθήμενων θεατών (70% της χωρητικότητας του χώρου, σύμφωνα με τις οδηγίες και τα πρωτόκολλα υγιεινής), κατά σειρά προτεραιότητας.
Για την κράτηση του δωρεάν εισιτηρίου στον ΔΟΑΠΠεΧ - Τμήμα Πολιτισμού: τηλεφωνικά στα 22213 51142& 51164 & 51171 και ηλεκτρονικά στο e-mail Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. .
Η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική, τόσο κατά την είσοδο, όσο και κατά την έξοδο, τηρουμένων των αποστάσεων ασφαλείας (1,5 μ.)