Τρίτη 16 Απριλίου 2024
11:10:20

Χαλκίδα

«Ψηφιακό Αρχονταρίκι» με τον Χαλκίδας Χρυσόστομο

Στο πλαίσιο του κύκλου ομιλιών της διοργάνωσης 1ο «Ψηφιακό Αρχονταρίκι», που διενεργείται από την ιστοσελίδα Πεμπτουσία (pemptousia.gr), το Σάββατο 13 Φεβρουαρίου, από τις 7 έως και τις 9 το βράδυ, προσκεκλημένος θα είναι ο Μητροπολίτης Χαλκίδος, Ιστιαίας και Βορείων Σποράδων Χρυσόστομος, με θέμα ομιλίας και συζήτησης «1+1=Τα Πάντα»

Οι ενδιαφερόμενοι για να εγγραφούν και να συμμετάσχουν θα πρέπει να στείλουν στο email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. την παρακάτω φόρμα στοιχείων συμπληρωμένη: «για τη συμμετοχή μου στο Ψηψιακό Αρχονταρίκι 13/02/2021 – Όνομα – Επώνυμο – email». Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.
Αφού εγγραφούν θα λάβουν μήνυμα επιβεβαίωσης με τον προσωπικό τους σύνδεσμο συμμετοχής τον οποίο θα πρέπει να χρησιμοποιήσουν προκειμένου να παρακολουθήσουν την ομιλία και να συμμετάσχουν στη συζήτηση.
(Για οποιαδήποτε διευκρίνηση μήνυμα στα Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. )