Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
12:50:16

Χαλκίδα

Όμορφο θέαμα από τα optimist

Ολοκληρώθηκαν τη Δευτέρα, 12 Οκτωβρίου, οι προκριματικοί αγώνες σκαφών ιστιοπλοΐας τριγώνου τύπου Optimist για τη συγκρότηση της Εθνικής Ομάδας, που διοργανώθηκαν από τον Ιστιοπλοϊκό όμιλο Χαλκίδας (ΙΟΧ) επί 3ήμερο στο στίβο της ευρύτερης θαλάσσιας περιοχής της Χαλκίδας στο Νότιο Ευβοϊκό, με τη συμμετοχή 51 αθλητών και 30 αθλητριών, 12 έως 15 ετών, από όλη την Ελλάδα.
Από πλευράς συμμετοχών του ΙΟΧ, ο Κώστας Ρέμπελος ήταν 31ος και ο Θάνος Σαπουντζής 40ος στα αγόρια και η Ευτυχία Καλαϊτζόγλου ήταν 17η στα κορίτσια.

Στη φωτογραφία, Κων/νος Πορτοσάλτε (ΑΝΟ Γλυφάδας), Γιάννης Γουρνής (ΝΑΟ Βούλας), Αλέξανδρος Κυφίδης (ΑΝΟ Γλυφάδας), Αλέξανδρος Απειρανθίτης (ΝΟ Ελλάδας), κατά σειρά οι τέσσερις πρώτοι στα αγόρια & Ελισάβετ-Άννα Γουίντερς (ΝΟΚ Βουλιαγμένης), Κλεοπάτρα Αναστασίου (ΝΟ Παλαιού Φαλήρου), Ευαγγελία Καραγεώργου (ΑΝΟ Γλυφάδας), κατά σειρά οι τρεις πρώτες στα κορίτσια.
Οι νικητές και οι νικήτριες των αγώνων πρόκρισης συγκροτούν πλέον την Εθνική Ομάδα που θα λάβει μέρος στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Optimist που θα πραγματοποιηθεί στη Σλοβενία το διάστημα από την προσεχή Κυριακή, 18 έως και την επόμενη Κυριακή, 25 Οκτωβρίου.