Κυριακή 01 Οκτωβρίου 2023
21:21:32

Χαλκίδα

Η παράσταση «Χωρίζουμε Λέμε» στη Χαλκίδα

Η νέα κωμωδία των Αλέξανδρου Ρήγα και Δημήτρη Αποστόλου «Χωρίζουμε Λέμε» θα παρουσιαστεί την Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου, στις 9 το βράδυ στο υπαίθριο θέατρο «Ορέστης Μακρής» στο Πάρκο Λαού στη Χαλκίδα.

ΤΟ ΕΡΓΟ
Μια κωμωδία με ένα ζευγάρι στα πρόθυρα διαζυγίου, με πολλούς γνωστούς αγνώστους συγγενείς και φίλους να λένε τη γνώμη τους... για καλό... και με έναν δικηγόρο – μυστήριο... πολύ σκληρό, για να δεχθεί αμαχητί το τέλος. Το «Χωρίζουμε Λέμε...» με αφορμή ένα ζευγάρι και με πολύ χιουμοριστική διάθεση επιθεωρεί τις σχέσεις σήμερα, τις φιλίες, τον έρωτα που περνάει, μα ελπίζουμε να ξανάρθει, την αγάπη για πάντα που κάποτε τελειώνει, τον γάμο, την πολιτική, την οικονομία... και πως όλα αυτά αποτελούν το παιχνίδι της ζωής μας. Και πάνω απ΄ όλα προτείνει για τη ζωή μας, ακριβώς αυτό: να παραμείνει για πάντα παιχνίδι. Πρόκειται για μια κωμωδία που θα μπορούσε να θεωρηθεί και ως μια μεταμοντέρνα επιθεώρηση, υπό την έννοια ότι σχολιάζει, όπως η μαμά – επιθεώρηση, όλες τις πτυχές της σύγχρονης πραγματικότητας. Η νέα καυστική κωμωδία των Αλέξανδρου Ρήγα και Δημήτρη Αποστόλου δεν εγγυάται το «Χωρίζουμε», αλλά το «τα Λέμε...»

ΟΙ ΣΥΝΤΕΛΕΣΕΣ
Πρωταγωνιστούν ΜΠΕΣΣΥ ΜΑΛΦΑ, ΡΕΝΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ, ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΡΗΓΑΣ
Συμμετέχουν ως μάρτυρες στην υπογραφή του διαζυγίου με ιδιαίτερο τρόπο και κατ' αλφαβητική σειρά:
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΑΝΔΡΙΤΣΟΥ, ΚΩΣΤΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ, ΧΡΥΣΟΥΛΑ ΔΙΑΒΑΤΗ, ΚΩΣΤΑΣ ΔΟΞΑΣ, ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΟΥΓΑΝΕΛΗΣ, ΕΛΕΝΗ ΚΑΣΤΑΝΗ, ΒΛΑΔΙΜΗΡΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΑΥΡΟΠΟΥΛΟΣ, ΝΙΚΟΣ ΜΟΥΤΣΙΝΑΣ, ΑΝΝΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ, ΤΖΕΣΣΥ ΠΑΠΟΥΤΣΗ, ΣΠΥΡΟΣ ΠΟΥΛΗΣ, ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ ΣΚΙΑΔΑΡΕΣΗ
Σκηνοθεσία: Αλέξανδρος Ρήγας
Σκηνικά: Λία Ασβεστά

ΤΙΜΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
Τιμή εισιτηρίων: 15 ευρώ γενική είσοδος / 12 ευρώ μαθητικά, φοιτητικά, ανέργων