Σαββάτο 10 Ιουνίου 2023
07:21:24

Χαλκίδα

«Το θαύμα» από το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Ρούμελης στη Χαλκίδα

Το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Ρούμελης παρουσιάζει το έργο του Έλληνα ποιητή και θεατρικού συγγραφέα, Αντώνη Δωριάδη «Το Θαύμα», τη Δευτέρα 27 Ιουλίου στις 9:30 το βράδυ, στο υπαίθριο θέατρο «Κωτσόπουλου» στη Μέσα Παναγίτσα στη Χαλκίδα.

Η ΥΠΟΘΕΣΗ
Το Θαύμα του Αντώνη Δωριάδη, είναι ένα μονόπρακτο έργο βαθειά ανθρώπινο και επαναστατικό. Ένας ύμνος για τη ζωή. Ένα ζευγάρι Ελλήνων μεταναστών, ο Άρης και η Εμμανουέλλα εγκαταλείπουν την πατρίδα, αναζητώντας τον παράδεισό τους στο Παρίσι. Μόνοι, ολομόναχοι, δουλεύουν σκληρά για ένα καλύτερο αύριο. Όμως ένα απρόβλεπτο γεγονός, ανατρέπει τα σχέδιά τους. Η Εμμανουέλλα έχει φτάσει σε απόγνωση, δεν πιστεύει σε τίποτα πια. Είναι απελπισμένη. Ο Άρης συνεχίσει να πολεμάει, να αγωνίζεται, γιατί έτσι έχει μάθει. Η πάλη ανάμεσα στο φως και στο σκοτάδι ξεκινά.
ΟΙ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Το έργο ανεβαίνει σε σκηνοθεσία Αγάπης Βαφειάδη-Περικλή Τσαμαντάνη, επιμέλεια σκηνικών-κοστουμιών Αγάπης Βαφειάδη-Περικλή Τσαμαντάνη, μουσική Αχιλλέα Κορέτη και φωτισμούς Αλέξη Τριανταφύλλου. Τους ομώνυμους ρόλους ερμηνεύουν οι ηθοποιοί: Αγάπη Βαφειάδη, Περικλής Τσαμαντάνης.

ΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ
Τιμές εισιτηρίων: Γενική είσοδος 10 ευρώ.
Για μαθητές-φοιτητές-άνεργους-πολύτεκνους 5 ευρώ.
Για συλλόγους, κατόπιν συνεννοήσεως στο τηλέφωνο 2221351164.