Πέμπτη 29 Φεβρουαρίου 2024
20:05:22

Χαλκίδα

Βazaar από «Το Χαμόγελο του Παιδιού» στo «Sabbia»

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» προσκαλεί τους φίλους και υποστηρικτές του να επισκεφτούν τα καλοκαιρινά bazaar που διοργανώνει στο beach bar «Sabbia» στην παραλία των Αλυκών, το Σάββατο 11 Ιουλίου, από τις 11 το πρωί έως τις 9 το βράδυ.

Μικροί και μεγάλοι θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για το ευρύ φάσμα των δράσεων του Οργανισμού καθώς και να διαλέξουν ανάμεσα σε μια μεγάλη ποικιλία καλοκαιρινών και άλλων ειδών [πετσέτες θαλάσσης, κουβαδάκια, ρακέτες, στρώματα θαλάσσης, λογοτυπημένα είδη του Οργανισμού (μπουκάλια, ποτήρια, κούπες), ενδοϋφασμένες πετσέτες, παιδικές μπλούζες, μπάλες, μπλοκ ζωγραφικής, μαρκαδόρους, ξυλομπογιές, τετράδια, καθώς και διακοσμητικά και είδη σπιτιού], πάντα σε προσιτές τιμές.
«Το Χαμόγελο του Παιδιού» δεν κάνει διακοπές αλλά συνεχίζει να βρίσκεται δίπλα σε κάθε παιδί που έχει ανάγκη, καθημερινά, πανελλαδικά, 24 ώρες το 24ωρο. Για τα χιλιάδες παιδιά που στηρίζει ήδη και για τα χιλιάδες παιδιά και τις οικογένειες που έχουν την ανάγκη μας, «Το Χαμόγελο του Παιδιού» πρέπει να συνεχίσει! Και μόνο με τη δική μας βοήθεια θα μπορέσει!

Όσοι δεν μπορέσουν να βρεθούν στο bazaar και θέλουν να στηρίξουν το δύσκολο έργο του Οργανισμού, μπορούν να προμηθευτούν τα είδη στο e-shop του