Παρασκεύη 01 Μαρτίου 2024
22:59:07

Χαλκίδα

Το μουσικο-θεατρικό «Πριν το Χάραμα» στη Χαλκίδα

Το έργο των Θανάση Παπαθανασίου και Μιχάλη Ρέππα, για το λαϊκό τραγούδι «Πριν το Χάραμα» (που το χειμώνα παρουσιάστηκε στο θέατρο «Βέμπο» στην Αθήνα), παρουσιάζεται στο υπαίθριο θέατρο «Ορέστη Μακρή», στο Πάρκο του Λαού στη Χαλκίδα, την Τετάρτη 1 Ιουλίου , στις 9 το βράδυ.

Το έργο είναι γεμάτο από λαϊκά τραγούδια που όλοι αγαπάμε. Ταυτόχρονα όμως είναι μια πολύ δυνατή και συγκινητική ερωτική ιστορία, που διαδραματίζεται μεταπολεμικά, στα χρόνια ακριβώς των μεγάλων λαικών δημιουργών. τραγουδιών και φωνών. Οι ήρωες του έργου είναι άνθρωποι του τραγουδιού που ζουν με πάθος τα πάθη τους! Οι ιστορίες τους διατρέχουν την νεότερη ιστορία της Ελλάδας από την απελευθέρωση, στον Εμφύλιο, στην μεταπολεμική Ελλάδα και την δικτατορία. Ζωές γεμάτες κρυφές παγίδες, σκοτεινά μονοπάτια και μυστικούς γκρεμούς. Αγάπες απελπισμένες και ψυχές αγιάτρευτες μέχρι την τελευταία τους ώρα. Πάντα με πίστη στην αλήθεια της καρδιάς!

Η διανομή είναι πολυπρόσωπη, περισσότεροι από 20 καλλιτέχνες. Τους βασικούς ρόλους έχουν αγαπημένοι τραγουδιστές και καλοί ηθοποιοί: Πρωταγωνιστούν (αλφαβητικά) Σοφία Βόσσου, Στέλιος Διονυσίου, Ευθύμης Ζησάκης, Κατερίνα Κούκα, Μπέτυ Μαγγίρα, Αλέξανδρος Μπουρδούμης, Ορέστης Τζιόβας. Συμμετέχουν: Αννα Αθανασιάδη, Χρήστος Ζαχαριάδης, Λήδα Καπνά, Αλεξάνδρα Κουλούρη, Σπύρος Κυριάκος, Δημήτρης Λέκκος, Αντιγόνη Νάκα, Γεράσιμος Σοφιανός, Ιούλιος Τζιάτας.
Συντελεστές: Σκηνοθεσία: Θανάσης Παπαθανασίου, Μιχάλης Ρέππας / Σκηνικά: Μαίρη Τσαγκάρη / Κουστούμια: Έβελιν Σιούπη / Φωτισμοί: Λευτέρης Παυλόπουλος / Ενορχήστρωση τραγουδιών: Νίκος Στρατηγός

Προπώληση εισιτηρίων
Η προπώληση εισιτηρίων θα ξεκινήσει το Σάββατο 27 Ιουνίου, στον θερινό κινηματογράφο REX, στη Χαλκίδα. Ώρες 09:30-13:30 & 18:30-22:30:.
Τιμή εισιτηρίου, στην προπώληση: Γενική είσοδος 15 ευρώ, φοιτητικό, μαθητικό, ανέργων 13 ευρώ.

Την ημέρα της παράστασης, στο Θέατρο, οι τιμές εισιτηρίων έχουν ως εξής:
Γενική είσοδος 18 ευρώ, φοιτητικό, μαθητικό, ανέργων 13 ευρώ.
Ισχύουν και εισιτήρια ΟΓΑ