Πέμπτη 27 Ιανουαρίου 2022
11:12:41

Χαλκίδα

babis banner-02

«Νέο αίμα» στη μαθητική «Χορωδία Χρωμάτων» του ΔΟΑΠΠΕΧ

Ξεκίνησαν οι προεγγραφές για τη λειτουργία των προπαρασκευαστικών τμημάτων μουσικής παιδείας της «Χορωδίας Χρωμάτων» (η φωτογραφία από εκδήλωση με τη φετινή σύνθεσή της).

Τα Τμήματα Μουσικής Παιδείας είναι μία πρωτοποριακή ιδέα του Δ.Ο.Α.Π.ΠΕ.Χ. και απευθύνεται σε μαθητές Δημοτικών Σχολείων, που τους αρέσει το τραγούδι και η χορωδιακή μουσική.
Τα μαθήματα που θα διδάσκονται τα παιδιά είναι : θεωρία της μουσικής, solfez, prima vista, μουσική ανάλυση παρτιτούρας, τοποθέτηση φωνής και γενικά ότι είναι απαραίτητο για να καταρτιστεί σωστά ένας μελλοντικός χορωδός.
Αυτός άλλωστε είναι και ο στόχος και ο σκοπός ίδρυσης αυτών των προπαρασκευαστικών τμημάτων. Να προετοιμάσουν σωστά τους μικρούς χορωδούς που σε λίγο καιρό θα μπορέσουν να συμμετάσχουν στην «Χορωδία Χρωμάτων» η οποία χτίζεται με αργά και σταθερά βήματα.

Πληροφορίες για τις εγγραφές και για τα μαθήματα στα τηλ. 22210 40182 & 6979809510 ( όπου απαντά η υπεύθυνη των Τμημάτων Μουσικής Παιδείας και της «Χορωδίας Χρωμάτων», καθηγήτρια μουσικής Δέσποινα Γερογιάννη).

Η εγγραφή και η συμμετοχή στα μαθήματα είναι δωρεάν.