Κυριακή 21 Ιουλίου 2024
15:49:53

Χαλκίδα

Active Member live στη Χαλκίδα

Οι Active Member εμφανίζονται και στη Χαλκίδα, την ημέρα των γενεθλίων τους, στο πλαίσιο της τελευταίας περιοδείας του θρυλικού γκρουπ πριν τη διάλυσή του.
Το Σάββατο, 20 Ιουνίου, στις 9 το βράδυ, στο υπαίθριο θέατρο «Ορέστη Μακρή» στο Πάρκο του Λαού,

Διοργάνωση συναυλίας: Καθρέφτη Τεχνών & Ιδεών.
Εισιτήρια προπωλούνται έναντι: 7 ευρώ.
Πληροφορίες: στην ιστοσελίδα «Καθρέφτης Τεχνών & Ιδεών» & στο τηλέφωνο: 6986949101.

..............................................................................................................................

Οι Active Member, σχεδόν 23 χρόνια, από το ξεκίνημά τους, δε χάσανε απ' τα μάτια τ' όνειρο, την ουσία και την επαφή με το κοινό τους. Άλλωστε η δουλειά είναι αδιαμφισβήτητη, και χειροπιαστή για την πιο παλιά και πιο παραγωγική hip hop μπάντα στην Ελλάδα ... 18 δίσκοι, συμμετοχή σε δεκάδες άλλα μουσικά πρότζεκτ, μουσική για ταινίες, ντοκιμαντέρ, θέατρο, βιβλία, ποιήματα κ.ά.. Η χαρά της δημιουργίας δεν έλειψε ποτέ στην μικρή γωνιά του lowbap κόσμου τους.
Τελικά επικράτησαν οι σκέψεις και η αναζήτηση του κατάλληλου τρόπου για το επόμενο βήμα. Άλλωστε, και οι συναυλίες γίνονται σπάνια και όταν πρέπει, ώστε να πέφτει το βάρος στην ουσία, να γίνεται δουλειά και να υπάρχει λόγος για κάθε συνάντηση απ' τη σκηνή...
Συναυλία κραυγή, συναυλία «αντίο» και αυτή στη Χαλκίδα. Για το κλείσιμο μιας πορείας τόσων χρόνων στην ελληνική δισκογραφία και τη μουσική γενικότερα. Ο B.D.Foxmoor και η Sadahzinia θα είναι εκεί και οι δυο να διηγηθούν πολλά από τα τραγούδια της δισκογραφίας τους, και να σχεδιάσουν με τους στίχους τους το επόμενο όνειρο.