Κυριακή 16 Ιουνίου 2024
03:14:47

Χαλκίδα

6 του ΝΟΧ στην Εθνική Κανόε-Καγιάκ Ήρεμων Νερών

5 αθλητές και 1 αθλήτρια του τμήματος Κανόε-Καγιάκ Ήρεμων Νερών του Ναυτικού Ομίλου Χαλκίδος συμμετείχαν στο τελικό τεστ επιλογής για την συγκρότηση των Εθνικών Ομάδων όλων των κατηγοριών και όλοι τους τα κατάφεραν.
Δημήτρης Αντωνίου / Κ1-200μ, Λουκάς Βιδάλης / Κ1-200μ, Ορέστης Ευθυμιάδης Κ1-1000μ (Ά;νδρες), Κώστας Ευσταθίου / Κ1-1000μ, Κώστας Ευθυμιάδης / Κ1-1000μ (Έφηβοι) και Ελευθερία Καμινάρη / Κ1-200μ (Νεάνιδα) αποτελούν πλέον μέλη της φετινής Εθνικής Ομάδας Κανόε- Καγιάκ Ήρεμων Νερών.

Από τους επιλεχθέντες αθλητές ο Δημήτρης Αντωνίου θα συμμετάσχει στο Προ-Ολυμπιακό Τουρνουά και στο 1ο Παγκόσμιο Κύπελλο που θα γίνει στο Ντούισμπουργκ της Γερμανίας, 17-22 Μαΐου, με στόχο να διεκδικήσει πρόκριση για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο αλλά και να προετοιμαστεί ενόψει των καλοκαιρινών αγωνιστικών του υποχρεώσεων με την Εθνική, της οποίας αποτελεί βασικό στέλεχος στα τελευταία χρόνια. Συνοδός- προπονητής της εθνικής ομάδας θα είναι ο προπονητής του Θεόδωρος Κιαπέκος.

Η νέα αυτή επιτυχία, δείχνει για ακόμα μία φορά τη σωστή δουλειά που γίνεται στο Τμήμα Κανόε-Καγιάκ του ΝΟΧ.
Σημειώνεται ότι, έχουν ξεκινήσει τα μαθήματα εκμάθησης κανόε- καγιάκ ήρεμων νερών για παιδιά ηλικίας 8 ετών και άνω στις εγκαταστάσεις του Ναυτικού Ομίλου στο Κρηπίδωμα (Κόκκινο Σπίτι), κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή, 4 με 5:30 το απόγευμα και Σάββατο, 10:30 το πρωί με 12 το μεσημέρι.