Παρασκεύη 14 Ιουνίου 2024
05:31:23

Χαλκίδα

Με ένα κλικ στο fb ψηφίστε το φωτογραφικό κλικ που σας αρέσει

Ξεκίνησε η διεξαγωγή της διαδικτυακής ψηφοφορίας του κοινού για την ανάδειξη των τριών νικητών του διαγωνισμού φωτογραφίας «Ότι Αξίζει, Μια Στιγμή, Ένα Κλικ», που συμπλήρωσε 70 συμμετοχές και 150 φωτογραφίες.
Η ψηφοφορία διενεργείται μέσω της επίσημης σελίδας του Δήμου Χαλκιδέων στο facebook (dimos.xalkideon) έως και την Τετάρτη 11 Μαΐου.
Οι συμμετέχοντες των πρώτων τριών φωτογραφιών που θα αναδειχθούν από την ψηφοφορία του κοινού, θα παραλάβουν δώρα αξίας 450 ευρώ καθώς και σεμινάρια εκμάθησης φωτογραφίας από το Τμήμα Φωτογραφίας του Εργαστηρίου Τέχνης Χαλκίδας. Ακόμη, οι συμμετέχοντες των δώδεκα φωτογραφιών που θα επιλεγούν από κριτική επιτροπή, θα παραλάβουν τιμητική διάκριση του Δήμου Χαλκιδέων.
Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με το γραφείο τύπου στο τηλέφωνο 2221 355182 (fax 2221 035000) και στο e-mail Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή επισκεφθείτε τη σελίδα στο Facebook www.facebook.com/dimos.xalkideon.
[ Hashtag Διαγωνισμού: #OtiAxizei ]