Κυριακή 16 Ιουνίου 2024
03:11:16

Χαλκίδα

«Ρωμαίος και Ιουλιέτα για 2»

Η παράσταση «Ρωμαίος και Ιουλιέτα για 2», μετά από τρεις θεατρικές σεζόν στην Αθήνα, συνεχίζει με χειμερινή περιοδεία σε μεγάλες πόλεις της περιφέρειας και στάση στη Χαλκίδα.

Στο κοινό της πόλης παρουσιάζεται το Σάββατο 2 Απριλίου, στις 9 το βράδυ στην αίθουσα «Παπαδημητρίου».
Η παράσταση είναι μια διασκευή του ομώνυμου έργου του WilliamShakespeare από την Ομάδα Θεάτρου «Ιδέα» (Κώστας Γάκης, Αθηνά Μουστάκα, Κωνσταντίνος Μπιμπής).

Η ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ
Δύο νέοι ηθοποιοίπαίζουν όλους τους ρόλους του έργου, με απίστευτο χιούμορ και κορυφαίες δραματικές στιγμές, σε ένα τρελό παιχνίδι παρενδυσίας και μεταμορφώσεων, σε μια θεατρική περιπέτεια που ισορροπεί ανάμεσα στον εμφύλιο σπαραγμό και το ξύπνημα του έρωτα.
Μια σπαζοκεφαλιά υποκριτικής, ένα θεατρικό πάζλ από ποικίλα θεατρικά είδη και ύφη, ένας αγώνας να δοθεί στο ακέραιο η ουσία του έργου του Σαίξπηρ. Με όπλο την αθωότητα και την υψηλή σωματική τους ενέργεια οι δυο νεαροί performers ρίχνονται στην αρένα της σκηνής για να ανακαλύψουν από την αρχή τον πιο βαθύ, τον πιο παράλογο, τον πιο ακραίο, τον πιο θνησιγενή, τον πιο ποιητικά γελοίο έρωτα όλων των εποχών.

ΕΡΜΗΝΕΥΟΥΝ
Η Αθηνά Μουστάκα και ο Κωνσταντίνος Μπιμπής. Συμμετέχει και ο Κώστας Γάκης, παίζοντας πιάνο, κιθάρα, κρουστά αλλά και «παρεμβαίνοντας» σε κρίσιμες στιγμές του έργου...

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: Διονύσης Καψάλης. ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ - ΔΙΑΣΚΕΥΗ: Κώστας Γάκης, Αθηνά Μουστάκα, Κωνσταντίνος Μπιμπής. ΜΟΥΣΙΚΗ ΣΥΝΘΕΣΗ: Κώστας Γάκης - Κώστας Λώλος .LIVE ΜΟΥΣΙΚΗ: Κώστας Γάκης. ΣΚΗΝΙΚΑ - ΚΟΣΤΟΥΜΙΑ: Έλλη Λιδωρικιώτη. ΒΟΗΘΟΣ ΣΚΗΝΟΓΡΑΦΟΥ:Θεοδώρα Βεστάρχη. ΦΩΤΙΣΜΟΙ: Σάκης Μπιρμπίλης.Δ/ΝΣΗ - ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ: Λευτέρης Πλασκοβίτης.

Πληροφορίες - Προπώληση: visa.gr & στο ταμείο του θεάτρου (μέχρι το βράδυ της Παρασκευής / τηλ. 22210-85411)

Τιμή εισιτηρίου προπώλησης : 12 ευρώ.