Κυριακή 16 Ιουνίου 2024
02:00:16

Χαλκίδα

«Chalkida Bridges Marathon»: τρέχω – διασκεδάζω - προσφέρω

Την Κυριακή 15 Μαΐου διοργανώνεται για τρίτη συνεχή χρονιά στην πόλη της Χαλκίδας, ο (3ος) Λαϊκός Αγώνας Δρόμου «Chalkida Bridges Marathon».
Διοργανώνεται από τον ΔΟΑΠΠΕΧ και το Σύλλογο Πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής Ν. Εύβοιας, σε συνεργασία με τον Πανευβοϊκό Σύλλογο «Ο Καλός Σαμαρείτης», τις Δ/νσεις Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Εύβοιας ενώ τελεί υπό την επίβλεψη του ΣΕΓΑΣ.

Οι διοργανωτές καλούν μικρούς και μεγάλους να συμμετάσχουν, να τρέξουν για τη Χαλκίδα και για φιλανθρωπικό σκοπό.
Πληροφορίες και αίτηση συμμετοχής
-στον ιστότοπο: www.chalkidamarathon.gr και
-στη σελίδα του facebook: www/facebook.com/chalkidamarathon
Επικοινωνία στο e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. και στο τηλ.:6932654519

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ

Oι συμμετέχοντες καλούνται να τρέξουν στην παραλία της Χαλκίδας και να περάσουν από τις δύο γέφυρες που πλαισιώνουν την πόλη.
Ο αγώνας πραγματοποιείται την Κυριακή 15 Μαΐου.
Με αφετηρία και τερματισμό «Τ' Αγάλματα» στην παραλία της Χαλκίδας .
Κατά μήκος της διαδρομής καθώς και σε αφετηρία και τερματισμό θα λειτουργούν υγειονομικοί σταθμοί πρώτων βοηθειών και σταθμοί ανεφοδιασμού νερού ενώ στον τερματισμό θα υπάρχουν νερά, χυμοί και φρούτα.
Η εκκίνηση θα δοθεί στις 10:30 το πρωί.
Περιλαμβάνει δρόμο 12 χλμ,, με ταυτόχρονες διαδρομές α) 5 χλμ. και β) 1 χλμ. (για παιδιά)
Η διαδρομή των 12 χλμ. έχει ως εξής: «Τ' Αγάλματα» – Τζιαρντίνι – Φαρμακίδου – Αγγ. Γοβιού – πλατεία Αθανάτων – Λιάσκα – Παπαστρατή – Ν. Καραγιάννη - Ευβοίας (ποδηλατοδρόμος) – κάτωθι Υψηλής Γέφυρας– ανέβασμα και πέρασμα στον πεζόδρομο της Υψηλής Γέφυρας – Γλύφα – λεωφ. Αθηνών – Παλαιά Γέφυρα – παραλιακή λεωφ. Βουδούρη – «Τ' Αγάλματα».
Η διαδρομή των 5 χλμ. έχει ως εξής: «Τ' Αγάλματα» – Τζιαρντίνι – Φαρμακίδου – Αγγ. Γοβιού – πλατεία Αθανάτων – Λιάσκα – Παπαστρατή – Ν. Καραγιάννη - Ευβοίας (ποδηλατοδρόμος) και επιστροφή από Παπαστρατή – Λιάσκα – πλατεία Αθανάτων – παραλιακή λεωφ. Βουδούρη – «Τ' Αγάλματα».
Οι ηλικιακές κατηγορίες στις διαδρομές των 12 και των 5 χλμ.
-Άνδρες: 18-40 (μπορούν να συμμετέχουν και μικρότεροι ηλικιακά με την ευθύνη των κηδεμόνων τους) / 41-55 / +55.
-Γυναίκες: 18-40 (μπορούν να συμμετέχουν και μικρότερες ηλικιακά με την ευθύνη των κηδεμόνων τους) / 41-55 / +55.
Κύπελλα και μετάλλια στους τρείς πρώτους νικητές έκαστης κατηγορίας και μετάλλια και αναμνηστικά διπλώματα σε όλους όσοΙ τερματίσουν.
Όλοι και όλες άνω των 18 ετών, θα πρέπει να έχουν εξεταστεί από γιατρό πρόσφατα και να καταθέσουν υπεύθυνη δήλωση ότι συμμετέχουν στον αγώνα με δική τους ευθύνη.
Η διαδρομή του 1 χλμ. έχει ως εξής: «Τ' Αγάλματα» – Τζιαρντίνι – Φαρμακίδου – Αγγ. Γοβιού, στροφή δεξιά και είσοδο στην παραλιακή λεωφ. Βουδούρη – «Τ' Αγάλματα».
Κύπελλα και μετάλλια στους τρείς πρώτους νικητές Αγοριών – Κοριτσιών κάθε εκπαιδευτικής βαθμίδας και αναμνηστικά διπλώματα σε όλους και όλες που θα τερματίσουν.
Προεγγραφές - δήλωση συμμετοχής στον Καθηγητή Φυσικής Αγωγής του Σχολείου των παιδιών την απαραίτητη με υπεύθυνη δήλωση του γονέα που επιτρέπει την συμμετοχή τους στον αγώνα.
Καταληκτική ημερομηνία δηλώσεων συμμετοχής ορίζεται η Τετάρτη 11 Μαΐου.
Μετά την ημερομηνία αυτή οποιαδήποτε συμμετοχή δεν θα είναι αποδεκτή για την ηλεκτρονική χρονομέτρηση. Οι εκπρόθεσμες δηλώσεις συμμετοχής θα δύναται να λάβουν μέρος στον αγώνα εκτός συναγωνισμού( δηλαδή δεν θα καταταχθούν) .
Η παραλαβή του αριθμού συμμετοχής και του τσιπ ηλεκτρονικής χρονομέτρησης θα γίνει την παραμονή του αγώνα, Σάββατο 14 Μαΐου, από το Τμήμα Άθλησης του ΔΟΑΠΠΕΧ (Δημαρχείο, Παραλία Χαλκίδας) 10πμ-2μμ και 6-9μμ.
Ο αγώνας έχει κόστος συμμετοχής 10 ευρώ για τις διαδρομές των 12 χλμ. και των 5 χλμ. και 1 ευρώ για τον παιδικό αγώνα του 1 χλμ.
Τα έσοδα θα διατεθούν στον Πανευβοϊκό Σύλλογο «ο Καλός Σαμαρείτης», για την αγορά ψηφιακού μαστογράφου, που θα προσφερθεί στο Νοσοκομείο Χαλκίδας
Η αποστολή της αίτησης πρέπει να συνοδεύεται από την απόδειξη πληρωμής της συμμετοχής, στους κατωτέρω λογαριασμούς, όπου υποχρεωτικά θα αναγράφεται στην απόδειξη πληρωμής το ονοματεπώνυμο και το όνομα πατρός του συμμετέχοντα.
• Τράπεζα Πειραιώς 5166039272-885 Πανευβοϊκός Σύλλογος «ο Καλός Σαμαρείτης»
• Τράπεζα Eurobank 0026-0213-59-0102257975 Πανευβοϊκός Σύλλογος «ο Καλός Σαμαρείτης».