Τρίτη 05 Δεκεμβρίου 2023
17:21:08

Χαλκίδα

Καλεσμένοι στο «Πάρτι της Πέππα»

H παιδική θεατρική παράσταση «Το Πάρτι της Πέππα» παρουσιάζεται τη Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου, στις 8 το βράδυ στο υπαίθριο θέατρο «Ορ. Μακρής» στο Πάρκο Λαού στη Χαλκίδα.

Η ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ
Η παρέα της Πέππα επιστρέφει στη νέα επίσημη διαδραστική θεατρική παράσταση με ολοκαίνουρια ανασχεδιασμένα κοστούμια και σκηνικά σε μία νέα ιστορία με 12 χαρακτήρες μασκότ από την πασίγνωστη τηλεοπτική σειρά της Entertainment One.
Συμμετέχουν οι χαρακτήρες: Πέππα Γουρουνάκι, Τζωρτζ, Μαμά Γουρουνίτσα, Μπαμπάς Γουρουνάκης, Γιαγιά Γουρουνίτσα, Παππούς Γουρουνάκης, Μαντάμ Γαζέλλα, Σούζυ Προβατίνα, Πέντρο Πόνυ, Ρεβέκκα Κουνέλη, Ρίτσαρντ Κουνέλης κι ο Έντμοντ Ελέφαντας!

Η παράσταση είναι μία διασκεδαστική διαδραστική περιπέτεια χωρισμένη σε 4 εκπαιδευτικές ενότητες: Σχολείο Μαντάμ Γαζέλλα, παίζω και μαθαίνω αριθμούς / Πάρκο των Δεινόσαυρων, μαθαίνω χρώματα και δεινόσαυρους / Σπίτι Γιαγιάς και Παππού Γουρουνάκη, μαθαίνω φρούτα και λαχανικά με σπαζοκεφαλιές / Πάρτυ έκπληξη στο σπίτι της οικογένειας Γουρουνάκη, μουσικοκινητικό παιχνίδι

Κατάλληλο για παιδιά από 1,5 έως 8 ετών.
Διάρκεια: 1 ώρα και 15 λεπτά, με διάλειμμα 10 λεπτών.
Μετά την παράσταση επιπλέον 30 με 40 λεπτά για φωτογραφίες με τους χαρακτήρες.

Η ΙΣΤΟΡΙΑ
Σήμερα είναι μία μέρα γιορτή! Είναι τα γενέθλια της Πέππα!
Η μέρα ξεκινάει στο σχολείο όπου η Μαντάμ Γαζέλα με την κιθάρα της εύχεται χρόνια πολλά στην Πέππα με ένα τραγούδι. Οι φίλοι της Πέππα της εύχονται χρόνια πολλά και όλοι μαζί παίζουν κουτσό μαθαίνοντας τους αριθμούς. Η Πέππα περιμένει πως και πως να σβήσει τα κεράκια στην τούρτα της και θυμάται την ημέρα των γενεθλίων του Τζωρτζ που είχε περάσει τέλεια με τον Μπαμπά, τη Μαμά και τους φίλους του αδελφού της, τον Ρίτσαρντ Κουνέλη και τον Έντμοντ Ελέφαντα στο Πάρκο των Δεινόσαυρων.
Η Πέππα θα χαρεί ακόμα πιο πολύ γιατί θα συνεχίσει τη μέρα της στο σπίτι του Παππού και της Γιαγιάς Γουρουνίτσας. Εκεί , η Πέππα κι ο Τζωρτζ θα ταΐσουν τις κοτούλες της Γιαγιάς, θα παίξουν σπαζοκεφαλιές με τον Παππού και θα τραγουδήσουν πολλά τραγούδια. Η Πέππα δεν έχει σβήσει ακόμα τα κεράκια στην τούρτα της, κι αρχίζει να ανησυχεί. Στο σπίτι της Γιαγιάς και του Παππού, εμφανίζεται η Μαμά Γουρουνίτσα για να πάρει τον Τζωρτζ και την Πέππα και να επιστρέψουν στο σπίτι τους, όπου ο Μπαμπάς Γουρουνάκης έχει οργανώσει ένα πάρτι για την Πέππα!
Ένα πάρτι έκπληξη! Όλα τα παιδιά στο θέατρο με τους φίλους και την οικογένεια της Πέππα θα φωνάξουν δυνατά «Πάρτι, Πέππα»!

ΟΙ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Κείμενα: Παύλος Μητσόπουλος / Σκηνοθεσία: Μπίλιω Κωνσταντοπούλου
Στίχοι: Παύλος Μητσόπουλος – Μπίλιω Κωνσταντοπούλου / Σύνθεση & Ενορχήστρωση Μουσικής: Μάριος Αποστολακούλης
Σχεδιασμός & Κατασκευή Επίσημων Μασκώτ: Underdog Entertainment
Σχεδιασμός Σκηνικών / Κατασκευή Props: Μαγδαληνή Σίγα
Χορογραφίες: Χρήστος Κατίδης / Video & Φωτογραφίες: Παναγιώτης Πέτρου
Παραγωγή: Kolossaion Productions - Underdog Entertainment

Παίζουν: Ιωάννα Αθανασιάδου, Στέλλα Αθανασιάδου, Ειρήνη Καζαντζόγλου, Ελένη Καϊση, Σοφία Λαλίκου, Αυγερινή Λιόλιου, Απόστολος Τριανταφύλλου, Θανάσης Χασιώτης

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ
Γενική είσοδος: 15 ευρώ
Προπώληση: 13 ευρώ (viva.gr)
Εισιτήρια πληρώνουν ενήλικες και παιδιά άνω του 1,5 έτους.

Για συμμετοχή στο Meet and Greet επί σκηνής, δηλ. για φωτογράφιση (με κινητό ή φωτογραφική μηχανή του καθενός) με την οικογένεια Γουρουνάκη και για αυτόγραφο από την Πέππα, υπάρχει περιορισμένος αριθμός επιπλέον εισιτηρίων αξίας 5 ευρώ ανά παιδί.