Δευτέρα 22 Ιουλίου 2024
01:38:22

Χαλκίδα

Αφιέρωμα στον Μαχαιρίτσα από Τσακνή και Κίτρινα Ποδήλατα

Αφιέρωμα στο Λαυρέντη Μαχαιρίτσα από Διονύση Τσακνή και Κίτρινα Ποδήλατα, στην Παραλία Αγίας Άννας

Την Κυριακή 6 Αυγούστου, στις 9 το βράδυ, στην Παραλία Αγίας Άννας, στο πλαίσιο του «Μουσικού Καλοκαιριού» που διοργανώνει η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, θα πραγματοποιηθεί συναυλία - αφιέρωμα στον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα.
Η είσοδος θα είναι ελεύθερη για το κοινό.

Ένας από τους σημαντικότερους τραγουδοποιούς της γενιάς του, ο Διονύσης Τσακνής συναντά τα αδέλφια Γιώργο και Αλέξανδρο Παντελιά, που ακολουθούν με συνέπεια και αντοχή στο χρόνο, το δικό τους μονοπάτι στην ιστορία της ελληνικής ροκ μουσικής σκηνής, με τα «Κίτρινα Ποδήλατά» τους.
Αγαπημένοι φίλοι, που έχουν στο ενεργητικό τους συνεργασίες με τον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα. Τέσσερα σχεδόν χρόνια μετά το «φευγιό» του (στις 9 Σεπτεμβρίου 2019), από κοινού στη σκηνή θα ερμηνεύσουν αγαπημένα τραγούδια από το πλούσιο ρεπερτόριό του, τραγούδια που λατρεύτηκαν, ακούγονται και τραγουδιούνται από όλους.
Μαζί τους οι μουσικοί - φίλοι και συνεργάτες του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα: Νίκος Καλαντζάκος (πιάνο), Άκης Γαβαλάς (τύμπανα), Steve Tesser (ηλεκτρική κιθάρα), Αντώνης Καλαντζάκος (ηλεκτρικό μπάσο) και ο υπέυθυνος ήχου Θεοδόσης Χαροκόπης.

Σε ένα αφιέρωμα στη μνήμη αλλά και στο έργο του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, τραγούδια που εξακολουθούν ασταμάτητα να παίζονται, ως δήλωση συνεχούς παρουσίας: «μα υπάρχω ακόμα, είμαι ακόμα εδώ»...