Σαββάτο 30 Σεπτεμβρίου 2023
10:19:43

Χαλκίδα

Συνεχίζονται οι εγγραφές στο Evripos Night Run

EVRIPOS NIGHT RUN 2023

Για δεύτερη χρονιά στη Χαλκίδα, νυκτερινός αγώνας δρόμου.
Σε διοργάνωση του ΔΟΑΠΠεΧ, του ΟΠΑΣτΕ, της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Ανατολικής Στερεάς, του Συλλόγου Δρομέων Εύβοιας και των Συλλόγων Κλασσικού Αθλητισμού του Δήμου Χαλκιδέων.

Το Σάββατο 10 Ιουνίου, με εκκίνηση στις 8:30 το βράδυ, από την παραλιακή οδό Τζιαρντίνι, μπροστά από το θερινό σινεμά Rex.

Θα περιλαμβάνει:
1. Αγώνα δρόμου και δυναμικού βαδίσματος υγείας 5,5 χλμ. ανδρών & γυναικών
2. Αγώνα 10,5 χλμ (γύρος Χαλκίδας / quartermarathon) ανδρών & γυναικών
3. Αγώνα 1 χλμ παιδιών Γυμνασίων
4. Αγώνας 1 χλμ. Παιδιών Δημοτικών Σχολείων και ΑμεΑ.

Τα έσοδα της διοργάνωσης θα διατεθούν αποκλειστικά, στους αμιγώς αθλητικούς συλλόγους που έχουν καταστατική έδρα στο Δήμο Χαλκιδέων, είναι εγγεγραμμένοι στο μητρώο αθλητικών συλλόγων της Γεν. Γραμματείας Αθλητισμού ή έχουν αθλητική αναγνώριση σε ισχύ, αναλογικά με τις συμμετοχές εκάστου αθλητικού συλλόγου για την προμήθεια αθλητικού ή άλλου υλικού.

Στον επίσημο ηλεκτρονικό ιστότοπο της διοργάνωσης, www.evriposnightrun.gr., παρέχονται όλες οι πληροφορίες (προκήρυξη, διαδρομές, δηλώσεις συμμετοχών και εθελοντών, καθώς και κάθε άλλο πρόσθετο στοιχείο) για τη διοργάνωση.
Για επικοινωνία: e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. & τηλ: 2221355165-4.