Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
18:12:36

Χαλκίδα

Enduro βόλτα και motocross σε Κονίστρες – Κύμη

Διήμερη enduro - βόλτα θα διεξαχθεί το Σαββατοκύριακο 5 & 6 Νοεμβρίου, με εκκίνηση και τερματισμό στην περιοχή Κονίστρες – Κύμης.
Η δράση συνδιοργανώνεται από τη Mimikos Motorcore (Μιχάλης Μιμίκος) και τις Drakos Engineering και TSH Design, με τη στήριξη του Δήμου Κύμης-Αλιβερίου και της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας.
Οι διοργανωτές έχουν σχεδιάσει μια υπέροχη βόλτα στα καταπράσινα βουνά, σε μαγικά μονοπάτια ώστε ικανοποιήσει ακόμα και τον πιο απαιτητικό αναβάτη!

Το διήμερο όμως δεν θα έχει μόνο enduro!
Για τους φίλους του motocross, o Δήμος Κύμης-Αλιβερίου θα είναι έτοιμη να τους υποδεχτεί η πίστα motocross στις Κονίστρες (1χλμ μακριά από την εκκίνηση της διαδρομής των enduro).
Η πίστα θα βρέχεται καθ' όλη την διάρκεια και θα είναι στρωμένη για τους αναβάτες. Στον χώρο εκκίνησης θα υπάρχουν περίπτερα από εταιρείες του χώρου της μοτοσυκλέτας. Επίσης, δίπλα από το χώρο ανεφοδιασμού θα υπάρχει ένα πανέμορφο εντουρο-πιστάκι για προπόνηση και παιχνίδι.

Η ώρα εκκίνησης το Σάββατο θα είναι στις 10 το πρωί και την Κυριακή στις 9 το πρωί.
Οι οδηγοί θα πρέπει να αφήνουν μπιτόνια ανεφοδιασμού στην γραμματεία έως και 15' πριν την εκκίνηση. Στον εφοδιασμό θα προσφέρεται νερό και σνακ. Το κόστος συμμετοχής για τους αναβάτες είναι 25 ευρώ και για τις δυο ημέρες. Περιλαμβάνει και αναμνηστικό δώρο πολύ racing.

Θα μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή και να λάβετε τα νούμερα σας από την γραμματεία που θα είναι στον χώρο εκκίνησης ή νωρίτερα από τα καταστήματα:
– Motor Core / λεωφ. Εθν. Αντιστάσεως, Νέα Αρτάκη
– Drakos Engineering / Καλλιρόης 47, Νέος Κόσμος, Αθήνα
– TSH Design / Εμμ. Παππά 7, Νέα Ιωνία.

Πληροφορίες: Μιμίκος Μιχάλης 6944687040 & Δράκος Αλέξης 6937475163
Για τους επισκέπτες θα υπάρχει έκπτωση σε αρκετά ξενοδοχεία και στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια για όσους θέλουν να φτάσουν από Ωρωπό.
Μείνετε συντονισμένοι στη σελίδα Enduro Events.