Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
17:23:33

Χαλκίδα

«Ο Αι Βασίλης και τα σκανταλιάρικα ξωτικά» στη Χαλκίδα

Η παιδική θεατρική παράσταση «Ο Αι Βασίλης και τα 3 σκανταλιάρικα Ξωτικά» παρουσιάζεται στη Χαλκίδα, την Τετάρτη 29 Δεκεμβρίου, στις 7 το βράδυ στην αίθουσα «Παπαδημητρίου».

Λίγα λόγια για το έργο:
Παραμονή Πρωτοχρονιάς και ο Άη Βασίλης ετοιμάζεται να ξεκινήσει την διανομή των δώρων. Έχει μόνο 24 ώρες για να μοιράσει σε όλα τα παιδιά του κόσμου τα δώρα και να τα κάνει χαρούμενα και ευτυχισμένα. Ζητάει από τα πιστά του ξωτικά, να βιαστούν και να του ετοιμάσουν τα πράγματά του. Τα όμορφα, εντυπωσιακά και κατακόκκινα ρούχα του, τον μαγικό του σάκο και το έλκηθρο των δώρων με τα ακούραστα Ταρανδάκια του.
Ήσυχος λοιπόν αποσύρεται στο δωμάτιο του, να ξεκουραστεί πριν το μεγάλο ταξίδι. Οι τεμπέληδες και παιχνιδιάρηδες βοηθοί του αρχίζουν το ξέφρενο παιχνίδι και τραγούδι, ετοιμάζοντας παράλληλα τα πράγματα του Άη Βασίλη, όταν ξαφνικά ο μαγικός σάκος σκίζεται. Πως θα το πουν στο Άη Βασίλη;
Tι θα γίνει εάν δεν προλάβει να μοιράσει τα δώρα στα παιδιά;
Έχουν λίγο χρόνο για να βρουν την μαγική κλωστή και να ράψουν τον σάκο πριν τους καταλάβει ο Άη- Βασίλης. Θα τα καταφέρουν άραγε;
Σίγουρα θα χρειαστούν την βοήθεια των παιδιών για να πάρουν την μαγική κλωστή από το δωμάτιο που ξεκουράζεται ο Άη- Βασίλης...

Οι συντελεστές της παράστασης:
Κείμενο - Σκηνοθεσία: Νίκος Λημνιός
Βοηθός σκηνοθέτη - Χορογραφίες: Νάντια Αντωνίου
Επιμέλεια - Σχεδιασμός Φωτισμού: Κωνσταντίνος Τζηλίνης
Ηθοποιοί: Νάντια Αντωνίου, Γιώργος Γιατζιτζάκης, Τασούλα-Μαρία Δεληγιάννη

Η είσοδος είναι ελεύθερη, μέσω κράτησης (θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας) και μέχρι το επιτρεπτό όριο των 230 θέσεων, σύμφωνα με τα πρωτόκολλα υγιεινής.
Η είσοδος για τους ενήλικες επιτρέπεται μόνο με την επίδειξη πιστοποιητικού εμβολιασμού ή νόσησης, συνοδευόμενο από δελτίο ταυτότητας, διαβατήριο ή δίπλωμα οδήγησης. Για τα παιδιά από 4-11 ετών απαιτείται αρνητικό self test 24 ωρών και για ανήλικους 12-17 ετών απαραίτητη προσκόμιση PCR ή Rapid Test.
Για κρατήσεις θέσεων: Τηλ. 2221351142 -164 -171 / e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.