Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
22:19:19

Χαλκίδα

Στεφ. Ξενάκης: «Μπορείς να έχεις τη ζωή που θέλεις»

Τη Δευτέρα 13 Δεκεμβρίου, στις 6 το απόγευμα στο Αμφιθέατρο της Περιφερειακής Ενότητας Εύβοιας, θα πραγματοποιηθεί ομιλία του Στέφανου Ξενάκη, με θέμα «Μπορείς να έχεις τη ζωή που θέλεις».
Ο επιχειρηματίας-συγγραφέας των δύο bestsellers βιβλίων «Το Δώρο» και «Κάπταιν» που ασχολείται με την αυτοβελτίωση και την προσωπική εξέλιξη, θα προσπαθήσει επί δίωρο να καλλιεργήσει την ανάγκη για λίγη παραπάνω σκέψη, ενδοσκόπηση και, γιατί όχι, την ευκαιρία να γνωρίσουμε την καλύτερη εκδοχή του εαυτού μας και εν τέλει, να μεταδώσει το μήνυμα ότι «η Ζωή η ίδια είναι Δώρο, να τη ζεις, μην την προσπερνάς», ότι «ο καλύτερος τρόπος για να προβλέψεις το μέλλον είναι να το δημιουργήσεις».

[ Ο Στέφανος Ξενάκης σπούδασε Διοίκηση Επιχειρήσεων στην ΑΣΟΕΕ (νυν Οικονομικό Πανεπιστήμιο) και MBA στο Manchester Business School. Εργάστηκε με επιτυχία ως στέλεχος κι επιχειρηματίας στο χώρο της Διαφήμισης από το 1993 έως το 2015. Έκτοτε ασχολείται με το πάθος του, την αυτοβελτίωση και την προσωπική εξέλιξη. Το πρώτο βιβλίο του το «Δώρο» κυκλοφόρησε τον Ιούνιο του 2018. Το δεύτερο βιβλίο του «Κάπταιν» κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Key Books. ]