Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ξαναζωντανεύει η πίστα με τα Racing Dirt Games

Στη Χαλκίδα, στην Πίστα Μηχανοκίνητου Αθλητισμού, πέφτει η αυλαία του φετινού Πανελληνίου Πρωταθλήματος Crosscar-EKO Racing Dirt Games.
Η χωμάτινη πίστα στο Πέϊ Δοκού είναι ο χώρος όπου πριν πέντε χρόνια γεννήθηκε η ιδέα των ΕΚΟ Racing Dirt Games, με τον αγώνα τότε να προσελκύει 59 οδηγούς! Την Κυριακή 5 Δεκεμβρίου, στη διαδρομή των 2,3 χλμ με τις πολλές εναλλαγές, θα φιλοξενήσει τον πέμπτο και τελευταίο γύρο της φετινής διοργάνωσης, με τη συμμετοχή πολλών αγωνιζόμενων.

Ο αγώνας, που απευθύνεται σε Crosscar, οχήματα ομάδων Ν, Α, Ε, R, Ιστορικά, 4x4, UTV/SSV, Proto Cars και Legend Cars, διοργανώνεται από το Αγωνιστικό Σωματείο Μηχανοκίνητου Αθλητισμού (ΑΣΜΑ), με τη στήριξη της Περιφερειακής Ενότητας Εύβοιας και του Δημοτικού Οργανισμού Άθλησης Πολιτισμού Περιβάλλοντος Χαλκίδας (ΔΟΑΠΠεΧ).

Πρόκειται για αγώνα ατομικής χρονομέτρησης, με τους συμμετέχοντες να πραγματοποιούν τέσσερις γύρους και να προσμετρούν τους τρεις γρηγορότερους. Η εκκίνηση είναι προγραμματισμένη για τις 10:30 το πρωί.

Οι δηλώσεις συμμετοχής γίνονται αποκλειστικά μέσω του ΣΔΔΑ της ΟΜΑΕ (www.e-omae-epa.gr), με την προθεσμία να εκπνέει τα μεσάνυχτα της Παρασκευής, 26 Νοεμβρίου στις 23:59.
Πληροφορίες: τηλ. 210 8087267& e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. .
Ιστοσελίδα: https://agonistiko.gr/index.php/dirt-games/dirt-games-2021
Facebook page: https://www.facebook.com/asma.agonistiko/

Created by CUBE. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.