Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
11:54:07

Χαλκίδα

Αγώνες δρόμου για τη στήριξη των πυρόπληκτων

Αγώνες δρόμου, με σύνθημα «Στηρίζουμε τους πυρόπληκτους και τους πλημμυροπαθείς – Μένουμε όρθιοι», διοργανώνει η Ελληνική Ομοσπονδία Συλλόγων Λαϊκού Μαζικού Αθλητισμού & Υπεραποστάσεων» (ΕΟΣΛΜΑΥ), μαζί με την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδος και τον Δήμο Ιστιαίας-Αιδηψού, σε συνεργασία με την Ελληνική Εταιρία Αθλητιατρικών Επιστημών & Ασφαλούς Άθλησης και υπό την αιγίδα της Γεν. Γραμματείας Αθλητισμού (ΓΓΑ) και της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Άθλησης για όλους (UESpT).
Σκοπός των αγώνων είναι προφανώς η ενίσχυση των πυρόπληκτων και πλημμυροπαθών οικογενειών της Βόρειας Εύβοιας, παράλληλα όμως και η ευαισθητοποίηση των πολιτών στην αδήριτη ανάγκη προστασίας του φυσικού περιβάλλοντος που αποτελεί πνεύμονα ζωής για όλους.

ΔΥΟ ΑΓΩΝΕΣ 5,7 ΚΑΙ 21,5 ΧΛΜ. ΣΤΟ ΠΕΥΚΙ
Πρόκειται για δύο αγώνες δρόμου, απόστασης 5,7 και 21,5 χλμ. αντίστοιχα, που θα διεξαχθούν με αφετηρία και τερματισμό το Πευκί, την Κυριακή 5 Δεκεμβρίου.
Η εκκίνηση θα δοθεί πέριξ του αγάλματος του Ποσειδώνα, στις 11:30 το πρωί για τον αγώνα των 21,5 χλμ (με χρονικό όριο διαδρομής τις 3 ώρες & 30 λεπτά) και στις 12 το μεσημέρι για τον αγώνα των 5,7 χλμ. (με χρονικό όριο διαδρομής τη 1 ώρα & 15 λεπτά)

ΤΟ ΑΝΤΙΤΙΜΟ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΑΒΟΛΗ ΤΟΥ
Το αντίτιμο συμμετοχής ορίζεται στα 15 ευρώ για τον αγώνα των 21,5 χλμ και στα 10 ευρώ για τον αγώνα των 5,7 χλμ. Το αντίτιμο καλύπτει: Αριθμό συμμετοχής / Ηλεκτρονική χρονομέτρηση / Αναμνηστικό μετάλλιο για τους συμμετέχοντες που θα τερματίσουν / Ενυδάτωση.
Ο σύνδεσμος των εγγραφών (με προϋπόθεση τη συμπλήρωση των 18 ετών) είναι: https://docs.google.com/forms/d/1Co6jACQevGGyJIbPF3lwvEZGuufzJkY4NcluOSFlANU/edit?usp=sharing
Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή θα πρέπει να κατατεθεί το αντίστοιχο ποσό στον τραπεζικό λογαριασμό Ελληνική Εταιρία Αθλητιατρικών Επιστημών & Ασφαλούς Άθλησης ΑΜΚΕ, Αριθμός λογαριασμού: 299497759191, IBAN: GR5470100000000299497759191, BIC/Swift Code : VPAYGRAA.
Στην Αιτιολογία πρέπει να αναφερθεί οπωσδήποτε: Συνδρομή Συμμετοχής / Ονοματεπώνυμο / 5k ή 21k

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Πληροφορίες για τις διευκολύνσεις στη μεταφορά των δρομέων με λεωφορεία και τη διαμονή σε καταλύματα στις πυρόπληκτες περιοχές, για το εγκεκριμένο υγειονομικό πρωτόκολλο Covid-19 (πιστοποιητικό εμβολιασμού ή πιστοποιητικό νόσησης ή PCR test 72 ωρών ή rapid test 48 ωρών από την ημέρα του αγώνα) καθώς και για την παραλαβή του αριθμού συμμετοχής, τις ακριβείς διαδρομές, τους σταθμούς τροφοδοσίας με νερό κατά μήκος των διαδρομών, την ιατρική κάλυψη των αγωνιζομένων, την παράδοση και παραλαβή του ρουχισμού, τη μεμονωμένη απονομή των κυπέλλων στους νικητές και των αναμνηστικών μεταλλίων στους συμμετέχοντες κ.α. στην ιστοσελίδα της ΕΟΣΛΜΑΥ (eoslmay.org / Επόμενοι Αγώνες / Αγώνες Δρόμου)

ΚΑΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΣΕ VIRTUAL ΑΓΩΝΑ
Παράλληλα, δίνεται η δυνατότητα στους δρομείς που δεν θα μπορέσουν να μεταβούν στο Πευκί, να τρέξουν εικονικά (virtual), μέσα στο χρονικό διάστημα που ορίζεται από τις 23 Νοεμβρίου έως τις 5 Δεκεμβρίου, δηλώνοντας τη συμμετοχή τους στην ανωτέρω φόρμα εγγραφής και καταβάλλοντας το αντίτιμο της συμμετοχής τους στον αγώνα της αρεσκείας τους.
Στο διάστημα αυτό θα είναι ανοικτή η ηλεκτρονική μορφή (φόρμα) καταχώρισης της διανυόμενης απόστασης στο σύνδεσμο https://forms.gle/NThKvkP15efCHKd39
Στους «δρομείς» του εικονικού αγώνα θα απονεμηθεί αναμνηστικό δίπλωμα συμμετοχής στον αγώνα και αναμνηστικό μετάλλιο, τα οποία θα τους απονεμηθούν μετά την αποστολή του αποδεικτικού επίδοσής τους (print screen της οθόνης του κινητού ή του υπολογιστή σας ή της εφαρμογής σας ή σύνδεσμο της εφαρμογής ή φωτογραφία κινητού ή συσκευής gps) στην ηλεκτρονική διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. .