Παρασκεύη 19 Απριλίου 2024
03:31:40

Χαλκίδα

Προσκλητήριο El Camino ενάντια στη βία κατά των γυναικών

Εκδήλωση - (δια)δήλωση ενάντια στις γυναικοκτονίες και γενικότερα ενάντια στη βία κατά των γυναικών, διοργανώνει η Ανοιχτή Ομάδα Δράσης & Αλληλεγγύης Χαλκίδας, El Camino, Σάββατο 27 Νοεμβρίου, στις 6 το απόγευμα στον πεζόδρομο της Αβάντων στη Χαλκίδα

Το μήνυμα-προσκλητήριο των διοργανωτών:
«Η ώρα έφθασε και το μήνυμα είναι ξεκάθαρο! Λέμε «όχι στη βία κατά των γυναικών». Να μην μετρήσουμε άλλες νεκρές. Καμία άλλη δολοφονημένη από την πατριαρχία.
Τον τελευταίο χρόνο το πανελλήνιο έγινε μάρτυρας 13 γυναικοκτονιών και εκατοντάδων καταγεγραμμένων περιστατικών βίας κατά των γυναικών! Ως εδώ! Καμία άλλη ανοχή!
Με αφορμή την παγκόσμια ημέρα απέναντι στη βία κατά των γυναικών (που είναι στις 25 Νοεμβριου), η El Camino καλεί όλους τους συμπολίτες μας, συλλόγους και φορείς, σε ανοιχτή συγκέντρωση που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 27 Νοεμβρίου, στις 6 το απόγευμα, στο ύψος του Εμπορικού στην Αβάντων.
Θα ακολουθήσει εκδήλωση εις μνήμην των 13 γυναικών που δολοφονήθηκαν, πορεία, δράσεις και ομιλίες για ένα τόσο σημαντικό θέμα που μαστίζει την κοινωνία μας. Σας περιμένουμε.»