Πέμπτη 27 Ιανουαρίου 2022
09:43:21

Χαλκίδα

babis banner-02

Ευκαιρία για δωρεάν τεστ I.Q.

Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας σε συνεργασία με το Ελληνικό παράρτημα της Mensa, της διεθνούς κοινότητας ευφυών ανθρώπων, προχωρούν στην πραγματοποίηση -για πρώτη φορά στην Περιφέρεια- του επίσημου τεστ I.Q.

Η δράση προβλέπει την εξασφάλιση δωρεάν θέσης στο επίσημο τεστ ανθρώπινης ευφυΐας στους τριάντα (30) πρώτους μαθητές/τριες της Στερεάς Ελλάδας, κατά σειρά προτεραιότητας, που θα δηλώσουν συμμετοχή συμπληρώνοντας τη σχετική αίτηση.

Οι ενδιαφερόμενοι για την εμπειρία αξιολόγησης της νοημοσύνης μαθητές/τριες, θα πρέπει να καταθέσουν αιτήσεις από τις 9 έως και 10 Νοεμβρίου. Για αιτήσεις ή για περισσότερες πληροφορίες, μπορούν να ενημερωθούν από την ιστοσελίδα της www.mensa.org.gr.

Τα τεστ I.Q. θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή 12 Νοεμβρίου: στη Λαμία και στη Χαλκίδα (στις 4:30 το απόγευμα στο ξενοδοχείο «Lucy»).

«Παρέχουμε στους μαθητές/τριες σε συνεργασία με την Ελληνική MENSA την ευκαιρία διερεύνησης της ευφυΐας τους. Οι μαθητές/τριες μέσω της πραγματοποίησης του επίσημου τεστ IQ μπορούν να διακρίνουν στοιχεία της ευφυΐας τους και ανάλογα με το επίπεδο της να ενταχθούν στο περιβάλλον της ΜENSA και να αλληλεπιδράσουν», δηλώνει ο Αντιπεριφερειάρχης Παιδείας, Κώστας Γαλάνης.