Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου 2021
10:51:49

Χαλκίδα

babis banner-02

Εγγραφές στη Δημοτική Σχολή Χορού

Ξεκίνησαν οι εγγραφές στη Δημοτική Σχολή Χορού.

Η Δημοτική Σχολή Χορού λειτουργεί τμήματα με: Κλασσικό Χορό / Ballet (και Ενηλίκων και Pre-Ballet), Σύγχρονο Χορό (και Ενηλίκων), Μοντέρνο, Ευρωπαϊκούς χορούς, Latin, Flamenco, Pilates (και Aerial και Aqua)... που ανταποκρίνονται στα ενδιαφέροντα όλων των ηλικιών.

Και εφέτος, τα δίδακτρα είναι προσαρμοσμένα στην παρούσα οικονομική κατάσταση και παραμένει η μέριμνα εγγραφής νέων μαθητών με κοινωνικά κριτήρια.
Μαθητής/–τρια που παρακολουθεί 2 είδη χορού, έχει έκπτωση 20% και στα 3 είδη, έκπτωση 30% επί του συνόλου / Για μαθητές/-τριες μέλη της ίδιας οικογένειας, χορηγείται έκπτωση 50% για κάθε επιπλέον του πρώτου μέλους / Για τους πολύτεκνους, χορηγείται έκπτωση 50% από το πρώτο μέλος / Για τους δικαιούχους ΚΕΑ, για οικογένεια με άνεργους τους δύο γονείς και για ανέργους αρχηγούς μονογονεϊκών οικογενειών, χορηγείται έκπτωση 50% από το πρώτο μέλος.

Μέγαρο Χορού, Μεσσαπίων & Προαστείου,
Ώρες Γραμματείας: Τετάρτη & Πέμπτη, 4 το απόγευμα με 8 το βράδυ
Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 22210 82897
E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. .