Παρασκεύη 29 Μαρτίου 2024
04:00:08

Χαλκίδα

Οι Αβαντίδες στον τελικό του πρωταθλήματος

Νίκη με 6-2 επί του ουραγού Ατρόμητου Αθηνών, σήμερα (Τετάρτη 9 Ιουνίου) το απόγευμα στο Ενωσιακό, για τις Αβαντίδες που κατέκτησαν την 1η θέση στο 2ο Όμιλο της Α΄ Εθνικής Γυναικών στο Ποδόσφαιρο.
Και πλέον, οι Χαλκιδέες στρέφουν την προσοχή τους στον τελικό του Πρωταθλήματος, ο οποίος θα διεξαχθεί την προσεχή Κυριακή (13 Ιουνίου) στο Βόλο, κόντρα στις «ασπρόμαυρες ισόβιες πρωταθλήτριες» του ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης.

[ Προφανώς και μπορεί κάποιος να μιλήσει για το χαμηλό επίπεδο του γυναικείου ποδοσφαίρου στη χώρα μας και για ένα πρωτάθλημα που γίνεται με τον ΠΑΟΚ και όλους τους υπόλοιπους σε ρόλο κομπάρσου...
Ωστόσο, η ανάδειξη των Αβαντίδων ως πρωταθλητριών του νότου και φιναλίστ (σ.σ. όσο κι αν στον αθλητισμό όλα γίνονται, στην περίπτωση δεν παίζει κάτι πάνω από τη συμμετοχή) στον τελικό, δεν παύει να είναι επιτυχία!
Μια επιτυχία που ανεβάζει επίπεδο ένα τοπικό αθλητικό σωματείο αλλά και ζητάει συνέχεια, δηλαδή οργάνωση και προγραμματισμό για τη διάρκεια που θα καθιερώσει τις Αβαντίδες ως υπολογίσιμη και σταθερή δύναμη στο γυναικείο ποδόσφαιρο. ]

Η φωτογραφία (του Άγγελου Αγαπητού) από τους πανηγυρισμούς μετά τη νίκη επί του Οδυσσέα Γλυφάδας, στις καθυστερήσεις με πέναλτυ, αποτέλεσμα που συνετέλεσε καθοριστικά στην κατάκτηση της πρωτιάς στον όμιλο.