Σαββάτο 20 Απριλίου 2024
06:02:17

Χαλκίδα

Απεργία στις 12 Νοεμβρίου σε Δημόσιο & Ιδιωτικό Τομέα

Απεργιακές κινητοποιήσεις σε όλους τους χώρους (στον Δημόσιο και στον Ιδιωτικό Τομέα) και από όλα τα συνδικαλιστικά μέτωπα (τόσο από το Εργατικό Κέντρο και το Νομαρχιακό Τμήμα της ΑΔΕΔΥ όσο και από τα Σωματεία που πρόσκεινται στο ΠΑΜΕ), έχουν προγραμματιστεί για την Πέμπτη 12 Νοεμβρίου.

- Το Εργατικό Κέντρο Εύβοιας και το Νομαρχιακό Τμήμα Εύβοιας της ΑΔΕΔΥ, συμμετέχουν στην απεργία της 12ης Νοεμβρίου και με ναυλωμένα λεωφορεία (που θα αναχωρήσουν στις 5:30 το απόγευμα) θα μετακινήσουν απεργούς-διαδηλωτές στη συγκέντρωση που θα διοργανωθεί από ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ στην πλατεία Συντάγματος στην Αθήνα.
Σε τοπικό επίπεδο, προς ενημέρωση και κινητοποίηση όλων των πολιτών, θα πραγματοποιήσουν πορεία δύο ημέρες πριν, την Τρίτη 10 Νοεμβρίου, στις 6:30 το απόγευμα, με σημείο εκκίνησης την οδό Αβάντων, πίσω από το Ιερό του Ναού του Αγίου Νικολάου.

- Το ΠΑΜΕ, με την ξεχωριστή λογική και τακτική που το διακρίνει, Θα πραγματοποιήσει τη δική του συγκέντρωση και πορεία την ημέρα της απεργίας, την Πέμπτη 12 Νοεμβρίου, στις 10:30 το πρωί στην πλατεία Αγοράς στη Χαλκίδα.