Παρασκεύη 19 Απριλίου 2024
00:28:55

Χαλκίδα

Διαδικτυακή ενημέρωση για τις αλλαγές στο Λύκειο

Διαδικτυακή εκδήλωση ενημέρωσης για τις αλλαγές που αφορούν στο Λύκειο και τον τρόπο εισαγωγής των μαθητών στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, διοργανώνει ο Σύλλογος Φροντιστών Ευβοίας, με την υποστήριξη του Επιμελητηρίου, την Κυριακή 11 Απριλίου, στις 7:30 το απόγευμα.

Οι τελευταίες αλλαγές που αφορούν το Λύκειο και τον τρόπο εισαγωγής των μαθητών στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση είναι πολύ σημαντικές και αφορούν όλους τους μαθητές και τους γονείς τους. Έννοιες, όπως η ελάχιστη βάση εισαγωγής, το παράλληλο μηχανογραφικό, οι συντελεστές βαρύτητας μαθημάτων, οι προαγωγικές εξετάσεις με την τράπεζα θεμάτων, χρειάζονται αποσαφήνιση και κατανόηση. Επίσης τα κριτήρια επιλογής σπουδών μπορούν να βοηθήσουν πολλούς μαθητές να θέσουν στόχους και να βρουν τον δρόμο τους στον ακαδημαϊκό χάρτη.

Η ημερίδα, με εισηγητή τον εκπαιδευτικό αναλυτή Στράτο Στρατηγάκη, θα πραγματοποιηθεί μέσω της πλατφόρμας Webex meeting.
Οι ενδιαφερόμενοι να παρακολουθήσουν θα πρέπει να συμπληρώσουν τη φόρμα ενδιαφέροντος στο https://forms.gle/N3y9AR1pby7Hk7Mt6, ώστε να τους σταλεί το link της εκδήλωσης.