Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Συνεδρίαση μέσω τηλεδιάσκεψης

Τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Χαλκιδέων θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου, στις 2 μετά το μεσημέρι, μέσω τηλεδιάσκεψης (σύμφωνα με τις πρόνοιες της ΚΥΑ και των Εγκυκλίων για τον περιορισμό της διάδοσης του covid-19), για τη συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα θέματα της ημερήσιας διάταξης:

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
1. Περί έγκρισης πρακτικής άσκησης σπουδαστή ΤΕΙ
2. Περί παράτασης προθεσμίας αιτήσεων για την απαλλαγή – μείωση σε ειδικές κατηγορίες δημοτών στα δημοτικά τέλη -καθαριότητας και φωτισμού (υπ. αρ. 391/16 απόφαση Δημοτικού Συμβουλίου)
ΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
3. Περί έγκρισης παράτασης εκτέλεσης εργασιών για το έργο «Επισκευή οδών Δήμου Χαλκιδέων»
4. Περί παράτασης εκτέλεσης εργασιών για το έργο «Επισκευή φερόντων στοιχείων, επιχρισμάτων, χρωματισμοί και συντήρηση ηλεκτρομηχανολογικών και υδραυλικών εγκαταστάσεων σχολικών μονάδων Δήμου Χαλκιδέων»
5. Περί παράτασης σύμβασης μελέτης «Αποκατάσταση υφιστάμενων υποδομών παραλιακού μετώπου ενδιάμεσου τμήματος μεταξύ Μπουρτζίου και Λευκαντίου, Δ.Ε. ληλαντίων, Δήμου Χαλκιδέων»
ΘΕΜΑΤΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΖΩΗΣ
6. Περί έγκρισης της με αριθ. 212/30.09.2020 (ΑΔΑ:61ΝΣΩΗΑ-90Ε) απόφασης της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής του Δήμου Χαλκιδέων, που αφορά στην έγκριση της μελέτης κυκλοφοριακών ρυθμίσεων για το έργο «Βελτίωση αστικού περιβάλλοντος και ανάπλαση του άξονα της λεωφ. Ελ. Βενιζέλου και της οδού 28ης Οκτωβρίου, Χαλκίδας»
7. Περί έγκρισης της με αριθ. 243/10.12.2020 (ΑΔΑ:Ψ5ΑΘΩΗΑ-266) απόφασης της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής του Δήμου Χαλκιδέων, που αφορά στην έγκριση της μελέτης κυκλοφοριακών ρυθμίσεων για δύο (2) έργα «Βελτίωση και Ανακατασκευή της κύριας συλλεκτήριας οδού Αρεθούσης από τον κόμβο Δάριγκ έως τον κόμβο Αγίου Στεφάνου Χαλκίδας»
8. Περί έγκρισης απαγόρευσης στάσης και στάθμευσης οχημάτων στην οδό Τζελά 4 στο Βαθύ Αυλίδας (υπ. αριθ. 4/21 απόφαση Επιτροπής Ποιότητας Ζωής)
9. Περί έγκρισης κυκλοφοριακών προτάσεων που συνοδεύουν την αρχιτεκτονική μελέτη της πλατείας 28ης Οκτωβρίου στην Κοινότητα Βαθέος Αυλίδας (υπ. αριθ. 244/20 απόφαση Επιτροπής Ποιότητας Ζωής)
10. Περί έγκρισης προσωρινών κυκλοφοριακών ρυθμίσεων στα πλαίσια κατασκευής του έργου «Αντλιοστάσια ακαθάρτων και αγωγοί μεταφοράς ακαθάρτων προς εγκατάσταση επεξεργασίας λυμάτων» (υπ. αριθ. 1/21 απόφαση Επιτροπής Ποιότητας Ζωής)

Η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου θα μεταδοθεί ζωντανά από την ιστοσελίδα του Δήμου Χαλκιδέων.

Created by CUBE. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.