Σαββάτο 23 Ιανουαρίου 2021
18:20:09

24°C

Χαλκίδα

Κυρίως αίθριος

Υγρασία: 40%

Άνεμος: 17.70 km/h

babis banner-02

Πως λειτουργεί το Δημοτικό Στάδιο Χαλκίδας

Κατόπιν της από 11/1/2021 ανακοίνωσης της Υγειονομικής Επιστημονικής Επιτροπής της Γ.Γ.Α., προβλέπεται επιπρόσθετη λειτουργία για τον στίβο, με αθλητές και αθλούμενους έως 80 άτομα συνολικά εντός της ανοικτής αθλητικής εγκατάστασης, μόνο σε ομάδες έως 3 ατόμων, συμπεριλαμβανομένου του προπονητή και χωρίς την παρουσία θεατών.
Η παρουσία προπονητή δεν είναι υποχρεωτική, αλλά αν υπάρχει, μπορεί να προπονεί έως 2 αθλητές ή αθλούμενους. Η χρήση αποδυτηρίων δεν επιτρέπεται.
Για την εξυπηρέτηση όσο το δυνατόν περισσότερων αθλητών και αθλουμένων το Δημοτικό Στάδιο Χαλκίδας λειτουργεί από Δευτέρα έως Παρασκευή με ωράριο 7 το πρωί με 9 το βράδυ.
Οι ώρες που δύναται να το χρησιμοποιούν οι αθλούμενοι (πολίτες κλπ) είναι από τις 7 το πρωί έως τις 3 μετά το μεσημέρι και από τις 7:30 έως τις 9 το βράδυ.
Οι ώρες από τις 3 μετά το μεσημέρι έως τις 7:30 το βράδυ χρησιμοποιείται αποκλειστικά από τους αθλητές των σωματείων στίβου του Δήμου.
Η είσοδος αθλητών, προπονητών και αθλουμένων στο Δημοτικό Στάδιο Χαλκίδας , γίνεται υποχρεωτικά με την επίδειξη της αντίστοιχης κάρτας που έχει εκδώσει ο ΔΟΑΠΠεΧ.
Η λειτουργία του Δημοτικού Σταδίου γίνεται με πιστή εφαρμογή των ειδικών υγειονομικών πρωτοκόλλων, που έχουν εισάγει νέους κανόνες και νέες συνθήκες άθλησης στις οποίες, όλοι και όλες πρέπει να προσαρμοστούν και να εφαρμόσουν. Όπως η ελεγχόμενη πρόσβαση, η περιορισμένη χωρητικότητα, ο περιορισμένος χρόνος διαμονής, ή μη χρήση αποδυτηρίων, η απολύμανση πριν από κάθε χρήση των αθλητικών οργάνων, οι κανόνες πλυσίματος του αθλητικού ρουχισμού κ.λ.π..

[ Υπενθυμίζεται ότι όλες οι οργανωμένες αθλητικές εγκαταστάσεις παραμένουν κλειστές προς χρήση από αθλητές και πολίτες και η άθληση, το βάδισμα, το τρέξιμο, η γυμναστική μπορεί να γίνεται στους ελεύθερους χώρους, χωρίς συνθήκες συνωστισμού. ]