Παρασκεύη 29 Μαρτίου 2024
00:11:16

Χαλκίδα

1 τo ανακοινωθέν νέο κρούσμα στην Εύβοια

Ένα (1) νέο κρούσμα κορωνοϊού στην Περιφερειακή Ενότητα Εύβοιας (στον αριθμό των 1.044 σε όλη την Ελλάδα, με ομολογημένο τον μικρότερο αριθμό των τεστ -7203- που έγιναν λόγω και της Κυριακής) ανακοίνωσε, σήμερα, Δευτέρα 30 Νοεμβρίου, ο ΕΟΔΥ.

Με τα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα του κορωνοϊού στην Εύβοια να είναι: 21 τον Αύγουστο, 26 το Σεπτέμβριο, 127 (δηλ. 5 φορές πάνω) τον Οκτώβριο και 171 το Νοέμβριο (αυξημένα κατά 35% σε σχέση με τον Οκτώβριο).

Με ανακοινωθέντα κρούσματα 4 στη Βοιωτία, 4 στην Ευρυτανία, 6 στη Φθιώτιδα και 1 στη Φωκίδα, η Εύβοια τα πάει πολύ καλά σε επίπεδο Περιφέρειας. Με τη Στερεά, μετά από τα προχθεσινά 53 κρούσματα και τα χθεσινά 17, να παραμένει στο χαμηλό των 16.

[ Σημείωση: Η δημοσιοποίηση των στοιχείων γίνεται με την επιφύλαξη των όσων καταγγέλλονται από «Το Βήμα» και τη «Δημοκρατία» για ανακρίβειες στα στοιχεία που ανακοινώνονται, για παράλληλο σύστημα καταγραφής με ιδιωτική εταιρία και άρα διπλά αρχεία καταγραφής ως προς το εμφανιζόμενο μητρώο ασθενών covid-19 και πως, στην πράξη η επιτροπή παίρνει στα χέρια της από τον ΕΟΔΥ μη αξιόπιστα και ετεροχρονισμένα στοιχεία για την πορεία της επιδημίας, δημοσιεύματα που διαψεύστηκαν χωρίς την παράθεση στοιχείων από τον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο, τον Υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας και τον ΕΟΔΥ και για τα οποία ορίστηκε εισαγγελική διερεύνηση. ]