Τρίτη 19 Ιανουαρίου 2021
04:34:27

24°C

Χαλκίδα

Κυρίως αίθριος

Υγρασία: 40%

Άνεμος: 17.70 km/h

babis banner-02

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο δρόμο Χαλκίδα – Σχηματάρι

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν την Τετάρτη, 25 και την Πέμπτη, 26 Νοεμβρίου, στον αυτοκινητόδρομο Αθηνών – Θεσσαλονίκης, στον συνδετήριο κλάδο Σχηματάρι – Χαλκίδα, εξ αιτίας εργασιών διαγράμμισεις.

Σύμφωνα με την ανακοίνωσή της, η Νέα Οδός έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια των οδηγών, ενώ σχετικές προσωρινές σημάνσεις θα τοποθετηθούν µε στόχο την πλήρη ενημέρωσή τους.

Τετάρτη 25 Νοεμβρίου, από 7 το πρωί μέχρι τη δύση του ήλιου:

Εναλλάξ αποκλεισμός στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Χαλκίδα της Αριστερής Λωρίδας και της Λωρίδας Έκτακτης Ανάγκης (ΛΕΑ) περιλαμβανομένης κα της Λωρίδας Επιτάχυνσης-Επιβράδυνσης του Ανισόπεδου Κόμβου (Α/Κ) Παλαιάς Γέφυρας.

Κατά τω ανωτέρω διάστημα, οι οδηγοί με κατεύθυνση προς Χαλκίδα, που επιθυμούν να εισέλθουν στο συνδετήριο κλάδο μέσω του Α/Κ Γέφυρας, θα ειδοποιούνται έγκαιρα μέσω κατάλληλων προειδοποιητικών και κατευθυντήριων προσωρινών σημάνσεων, προκειμένου να κατευθυνθούν μέσω της Παλαιάς Γέφυρας από όπου θα συνεχίζουν το ταξίδι τους προς Χαλκίδα.
Αντίστοιχα οι οδηγοί που επιθυμούν να εξέλθουν από τον Α/Κ Παλαιάς Γέφυρας θα ειδοποιούνται μέσω προσωρινών σημάνσεων, προκειμένου να εξέλθουν από τον προηγούμενο κόμβο (Α/Κ Ναυπηγείων)

Πέμπτη 26 Νοεμβρίου, από 7 το πρωί μέχρι τη δύση του ήλιου:

Εναλλάξ αποκλεισμός στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Σχηματάρι της Αριστερής Λωρίδας, με την κυκλοφορία να διεξάγεται από τον κλάδο εξόδου του Α/Κ Παλαιάς Γέφυρας με κατεύθυνση προς Σχηματάρι κι εν συνεχεία μέσω του round about οι οδηγοί θα επανεισάγονται στον Συνδετήριο Κλάδο μέσω του κλάδου εισόδου του Α/Κ Παλαιάς Γέφυρας και θα συνεχίζουν το ταξίδι τους προς Σχηματάρι.

Αντίστοιχα θα ισχύσει αποκλεισμός της Λωρίδας Έκτακτης Ανάγκης (ΛΕΑ) περιλαμβανομένων και των Λωρίδων Επιτάχυνσης του Α/Κ Παλαιάς Γέφυρας με παράλληλο αποκλεισμό του κλάδου εισόδου προς Σχηματάρι και των Λωρίδων Επιβράδυνσης του Α/Κ Ναυπηγείων με παράλληλο αποκλεισμό του κλάδου εξόδου προς Σχηματάρι στο 10,5ο χλμ.

Κατά τω ανωτέρω διάστημα οι οδηγοί που επιθυμούν να εισέλθουν, μέσω του Α/Κ Παλαιάς Γέφυρας, στο Συνδετήριο Κλάδο με κατεύθυνση προς Σχηματάρι, θα ειδοποιούνται έγκαιρα μέσω κατάλληλων προειδοποιητικών και κατευθυντήριων προσωρινών σημάνσεων, προκειμένου να κατευθυνθούν μέσω του Α/Κ Παλαιάς Γέφυρας στον κλάδο με κατεύθυνση προς Χαλκίδα κι εν συνεχεία μέσω οδικού δικτύου Εύβοιας και της Υψηλής Γέφυρας θα εισάγονται εκ νέου στο Συνδετήριο Κλάδο από όπου και θα συνεχίζουν το ταξίδι τους προς Σχηματάρι.
Τέλος οι οδηγοί που επιθυμούν να εξέλθουν στον κλάδο εξόδου στο 10,5ο χλμ με κατεύθυνση προς Σχηματάρι, θα ειδοποιούνται έγκαιρα μέσω κατάλληλων προειδοποιητικών και κατευθυντήριων προσωρινών σημάνσεων, προκειμένου εξέλθουν από τον επόμενο κόμβο (Α/Κ Βαθέων).