Παρασκεύη 19 Απριλίου 2024
02:14:40

Χαλκίδα

Κυκλοφόρησε το Ημερολόγιο της Μητρόπολης για το 2021

Εκδόθηκε (για 17η συνεχή χρονιά, από το Επικοινωνιακό-Μορφωτικό-Πολιτιστικό Ίδρυμα «Ο Άγιος Τιμόθεος Ευρίπου») και ήδη κυκλοφορεί το Εγκόλπιο Ημερολόγιο Έτους 2021 της Μητρόπολης Χαλκίδας.
Το ημερολόγιο (το οποίο επιμελήθηκε ο γεν. αρχιερατικός επίτροπος αρχιμ. Νικηφόρος Ευσταθίου) είναι αφιερωμένο στη μνήμη των Αγωνιστών του 1821 (200 χρόνια μετά) στην Εύβοια και τις Βόρειες Σποράδες.
Επιπλέον, στο ημερολόγιο περιλαμβάνονται και οι απαραίτητες πληροφορίες για την ποιμαντική διακονία της Μητρόπολης, μέσα από τις ενοριακές κοινότητες, τα εκκλησιαστικά ιδρύματα κ.λπ., όπως και ο απολογισμός του φιλανθρωπικού έργου της Τοπικής Εκκλησίας.
Το Ημερολόγιο μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να το προμηθευθούν από όλες τις Ενορίες και τις Μονές της Μητρόπολης, όπως και από το Βιβλιοπωλείο της «Το Αρχονταρίκι των Βιβλιοφίλων» (Χαλκίδα - Αβάντων 32, τηλ. 2221079217, e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ).
Τυχόντα έσοδα από την διάθεση του Ημερολογίου, θα προσφερθούν στα ποιμαντικά και φιλανθρωπικά έργα της Μητρόπολης.