Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
22:12:44

Χαλκίδα

Έγινε το «αναγκαίο καλό» για τον Ηρακλή Ψαχνών

Έστω στο «και 1», δόθηκε διοικητική λύση στον Ηρακλή Ψαχνών και η ομάδα συνεχίζει οριστικά στην Γ΄ Εθνική.
Μετά από συζητήσεις, στις οποίες έπαιξαν καθοριστικό ρόλο ο δήμαρχος Γιώργος Ψαθάς και ο πρόεδρος της ΕΠΣΕ Γιάννης Παπακωνσταντίνου αλλά και η διάθεση της προσωρινής διοικούσας επιτροπής, το διοικητικό «τιμόνι» αναλαμβάνει μια γυναίκα. Η Σπυριδούλα (Ίριδα) Νίκου, που κατάγεται από τα Ψαχνά και δραστηριοποιείται στο χώρο του κοσμήματος με σειρά εμπορικών καταστημάτων στη Δυτική Αττική και τον Πειραιά.

Η Σπυριδούλα (Ίριδα) Νίκου είναι γνωστή στην Εύβοια και από την υποψηφιότητά της στο ψηφοδέλτιο των ΑΝΕΛ, τον περασμένο Ιανουάριο. Στις εκλογές του Σεπτεμβρίου, ήταν και πάλι υποψήφια, με το κόμμα για το οποίο δραστηριοποιείται στα social media, αυτήν τη φορά στη Β΄ Πειραιά. Με το σύνθημα των ΑΝΕΛ «το αναγκαίο καλό», να το θέτει πλέον σε εφαρμογή στο χώρο του ποδοσφαίρου και συγκεκριμένα στα Ψαχνά, για λογαριασμό του ιστορικού Ηρακλή.
Η ενασχόληση της με το ποδόσφαιρο, προφανώς αποτελεί επιρροή από τον σύζυγό της Γιάννη Μωϋσιάδη. Με την ίδια να έχει διοικητικό ποδοσφαιρικό παρελθόν ως πρόεδρος της ΑΕ Νίκαιας.

Ο Γιάννης Μωϋσιάδης, κάτοχος διπλώματος προπονητικής UEFA A και μέχρι πρότινος στον Ατρόμητο Πειραιά, πλέον αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία του Ηρακλή Ψαχνών, στηρίζοντας την επιλογή της συζύγου του.

Με μεγάλη καθυστέρηση στα της προετοιμασίας και πολλά προβλήματα, ο Ηρακλής Ψαχνών δηλώνει παρών στην Γ' Εθνική και ελπίζει σε καλύτερες ημέρες. Με αρχή από αυτήν την Κυριακή (27 Σεπτεμβρίου), που στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος, υποδέχεται τον ισχυρό Παναρκαδικό.