Σαββάτο 30 Σεπτεμβρίου 2023
10:20:57

Χαλκίδα

Ο Σιόλιας νέος συντονιστής της ΝΕ Εύβοιας του ΣΥΡΙΖΑ

Σε ανασύνθεσή της προχώρησε η ΝΕ Εύβοιας του ΣΥΡΙΖΑ. Ως αποτέλεσμα των παρενεργειών από τις γενικότερες πολιτικές εξελίξεις που έφεραν τη διάσπαση του κόμματος. Παρενέργειες που πάντως στην Εύβοια είναι λιγότερο έντονες από ότι σε άλλους Νομούς της Χώρας.

Μετά την παραίτηση (και από την ΚΕ του κόμματος) του συντονιστή της Θοδωρή Ρουμελιωτάκη και την αποχώρηση-προσχώρηση των μελών της Νάγιας Καραμπάση, Έφης Κολέκα και Παναγιώτη Δροσάτου στη νεοσχηματισθείσα «Λαϊκή Ενότητα» (ΛΑΕ), η ΝΕ Εύβοιας του ΣΥΡΙΖΑ από 19μελής απέμεινε 15μελής.
Νέος συντονιστής της ΝΕ Εύβοιας του ΣΥΡΙΖΑ ανέλαβε το μέλος της, Νίκος Σιόλιας.

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΝΙΚΟΣ ΣΙΟΛΙΑΣ
Μαθηματικός, υπηρετεί ως δ/ντής στο Γυμνάσιο Βασιλικού. Εν ενεργεία δημοτικός σύμβουλος Χαλκίδας με το «Ρεύμα Ανατροπής» και ενεργό μέλος της ΕΛΜΕ Εύβοιας, της οποίας υπήρξε και πρόεδρος. Με πολιτική καταγωγή από τον «Ρήγα Φεραίο» και το ΚΚΕ εσωτ., έχει διατελέσει στο παρελθόν γραμματέας της ΠΚ Χαλκίδας του τότε ΣΥΝ και σήμερα έχει καθήκοντα συντονιστή της ΟΜ Χαλκίδας του ΣΥΡΙΖΑ.
Με δεδομένη ευαισθησία σε θέματα κοινωνικής πολιτικής, παιδείας, πολιτισμού, πολιτικής οικολογίας και ενταγμένος από τα νιάτα του στο χώρο της Ριζοσπαστικής Αριστεράς, αποτελεί χαρακτηριστική περίπτωση ενεργού πολίτη με προσωπικότητα και πολιτικό λόγο, ο οποίος κατακτά ρόλο μέσα από τους κοινωνικούς και πολιτικούς αγώνες.