Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Επίσκεψη Τσίπρα στο Υπουργείο Αποστόλου

Ένα από τα πιο «δύσκολα» ζητήματα σε ό,τι αφορά στη διαπραγμάτευση, με τους θεσμούς/εταίρους/δανειστές, είναι οι αλλαγές στη φορολογία των αγροτών. Πρόκειται για μέτρα, που η ελληνική κυβέρνηση επιδιώκει να πάρει οπισθοβαρώς, αλλά της ζητείται να ληφθούν ως προαπαιτούμενα της συμφωνίας.

Σε ό,τι αφορά στη φορολογία των αγροτών, ο προβληματισμός στην κυβέρνηση είναι έκδηλος. Ήδη, βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ έχουν εκφράσει τις διαμαρτυρίες τους για το περιεχόμενο των προτάσεων, αλλά και για το γεγονός ότι η ΝΔ –επί του συγκεκριμένου δεν ακολουθεί το «ναι σε όλα» ή αλλιώς, «συμφωνία να 'ναιο και όποια να 'ναι», αλλά- εμφανίζεται ως υπερασπιστής των αγροτών.

Για να αντιστραφεί αυτό το κλίμα, ο πρωθυπουργός την Τετάρτη 5 Αυγούστου, στη 1 το μεσημέρι, θα πραγματοποιήσει επίσκεψη στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων. Ο Αλέξης Τσίπρας θα ενημερωθεί για τα αγροτικά ζητήματα από τον αναπληρωτή υπουργό Βαγγέλη Αποστόλου, ενώ θα τον συνοδεύει και ο υπουργός Παραγωγικής Ανασυγκρότησης Πάνος Σκουρλέτης.

Created by CUBE. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.