Κυριακή 21 Ιουλίου 2024
15:46:30

Χαλκίδα

Αντικαθίσταται ο Μόργκαν - Παραμένει ο Ελ Αμίν

Σε μια περίοδο που όλα έδειχναν να ρολάρουν για τον ΓΣ Κύμης στη φετινή παρθενική του παρουσία στη Basket League, η ομάδα αναστατώθηκε από τη συμπεριφορά των Μόργκαν και Ελ Αμίν που πρωταγωνίστησαν σε καβγά με ξύλο σε νυκτερινό μαγαζί στο Γκάζι αλλά παρουσίασαν τους τραυματισμούς τους ως αποτέλεσμα γλιστρήματος στο χιόνι.
Στην περίπτωση του Μόργκαν, ο οποίος έπαθε κάταγμα στον καρπό, ο τραυματισμός του θα τον κρατήσει δύο μήνες έξω από τα γήπεδα. Διάστημα που πολλά θα κριθούν για την τύχη της ομάδας, συνθήκη που οδήγησε τη διοίκηση και τον προπονητή να έχουν ήδη αρχίσει το ψάξιμο για τον αντικαταστάτη του.
Οι σκέψεις για αντικατάσταση και του Ελ Αμίν, που το τελευταίο διάστημα απέχει κατά πολύ των εμφανίσεων που ταιριάζουν στα στάνταρντ του, τελικά δεν προχώρησαν. Μετά από συζητήσεις μαζί του, την κατά κάποιο τρόπο απολογία του αλλά και τη διάθεση να αποφευχθεί η περιπέτεια που θα σήμαιναν οι αλλαγές στα 2/5 της βασικής πεντάδας, ο Ελ Αμίν παραμένει και αναμένεται πολύ πιο αγωνιστικός.

Αυτό το Σαββατοκύριακο, η Basket League αναπαύεται και ετοιμάζεται για το ξεκίνημα του δεύτερου γύρου, Το Σάββατο 21 Ιανουαρίου, με τον ΓΣ Κύμης να υποδέχεται στο κλειστό Κανήθου το Λαύριο σε αγώνα must win.