Παρασκεύη 29 Μαρτίου 2024
01:00:33

Χαλκίδα

Και επίσημα: Γκλέτσος για Περιφερειάρχης

O Απόστολος Γκλέτσος είναι έτοιμος να κάνει άλλο ένα βήμα στην πολιτική του καριέρα καθώς αποφάσισε να θέσει υποψηφιότητα στις εκλογές του 2019 για να διεκδικήσει την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας.
Ο δήμαρχος Στυλίδας αναμένεται να κάνει επίσημη ανακοίνωση την προσεχή Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου. O ίδιος καλεί τον κόσμο στο κτίριο του ΟΣΚ, στο Πάρκο του Λαού στη Στυλίδα, στις 5:45 το απόγευμα, όπου θα ανακοινώσει και επίσημα την υποψηφιότητά του για Περιφερειάρχης.

Σε ανακοίνωσή του, ο Απόστολος Γκλέτσος αναφέρει: Το όραμά μου για την Περιφέρειά μας είναι να εξελιχθεί σε έναν τόπο όπου οι νέοι άνθρωποι θα θέλουν να μείνουν, να δημιουργήσουν τις οικογένειες τους, να χτίσουν το μέλλον τους και να ζήσουν με αξιοπρέπεια.
Και απευθύνει «κάλεσμα συσστράτευσης, σε ένα διάλογο για το παρόν και το μέλλον, γιατί η επιτυχημένη πορεία της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας είναι ευθύνη όλων μας.»
Στην πρωτοβουλία του, ο Απόστολος Γκλέτσος επιχειρεί να τονίσει «τα ενωτικά της χαρακτηριστικά, πέρα και πάνω από κόμματα.» Μάλιστα, η ονομασία του συνδυασμού του θα είναι Ενωτική Περιφερειακή Κίνηση (ως φυσιολογική γεωγραφική επέκταση της Ενωτικής Δημοτικής Κίνησης Στυλίδας).