Δευτέρα 22 Ιουλίου 2024
00:48:03

Χαλκίδα

Την ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου ο άνδρας της

Επιβεβαιώθηκε η εκδοχή της εγκληματικής ενέργειας ατην οποίαν στρέφονταν οι έρευνες των αστυνομικών της Ασφάλειας, που αναζητούσαν τις συνθήκες κάτω από τις οποίες βρήκε τον θάνατο 24χρονη Ρομά, μητέρα ενός αγοριού 1,5 έτους.

Δράστης της ανθρωποκτονίας είναι ο με βεβαρυμένο παρελθόν, 28χρονος σύζυγός της.

Τη σορό της άτυχης νεαρής γυναίκας βρήκαν οι οικείοι της, στο σπίτι τους στην περιοχή των Αλατσάτων στη Χαλκίδα, στις 9 το βράδυ της Δευτέρας (28 Νοεμβρίου) και ειδοποίησαν αμέσως τις αρχές, καθώς έφερε πολλαπλά τραύματα  σε διάφορα σημεία του σώματος της. Οι αστυνομικοί επιβεβαίωσαν ότι ήταν αδύνατο να έχει προκαλέσει μόνη της τα τραύματα, αν και δεν βρήκαν  το όργανο που τα προκάλεσε.

Οι ανδρες της Εγκληματολογικής και οι αξιωματικοί της Ασφάλειας γρήγορα προσανατολίστηκαν στον κύριο ύποπτο, τον σύζυγο του θύματος, ο οποίος τελικά συνελήφθη και ομολόγησε -επικαλούμενος την επήρρεια μέθης- τον μέχρι θανάτου ξυλοδαρμό της 24χρονης, με τα χέρια του αλλά και με ξύλο.

Σημειώνεται ότι τον Ιανουάριο του 2016 ο εν λόγω είχε καταδικαστεί σε 5μηνη φυλάκιση για κακοποίηση της συζύγου του, που όμως μετά 3μηνο στο Εφετείο, άλλαξε την κατάθεσή της, με αποτέλεσμα την αποφυλάκισή του και την επαναφορά του στο σπίτι, μέχρι δυστυχώς να αποδειχθεί τόσο βίαια και θανάσιμα (μόλις τρεις ημέρες μετά την καθορισμένη Παγκόσμια Ημέρα ενάντια της Βίας κατά των Γυναικών) το αμετανόητο του χαρακτήρα και των πράξεών του!...