Κυριακή 21 Ιουλίου 2024
15:25:59

Χαλκίδα

Έως και 28 Οκτωβρίου η παράκαμψη Καστέλλας μέσω Ψαχνών

Έως και την Παρασκευή 28 Οκτωβρίου παρατείνεται η εφαρμογή των προσωρινών κυκλοφοριακών ρυθμίσεων (που ισχύουν από τις 27 Σεπτεμβρίου) στην εθνική οδό Χαλκίδας-Αιδηψού, στην είσοδο του Δήμου Διρφύων-Μεσσαπίων, στη διασταύρωση με το άγαλμα του Αγγελή Γοβιού. Πρόκειται για κυκλοφοριακή παράκαμψη της Καστέλλας μέσω Ψαχνών, που εφαρμόζεται στις καθημερινές – εργάσιμες ημέρες, εκτός των Σαββατοκύριακων, από 7 το πρωί έως και 5 το απόγευμα.

Η κυκλοφορία των οχημάτων προς Βόρεια Εύβοια θα διεξάγεται από το άγαλμα του Αγγελή Γοβιού δεξιά προς Ψαχνά και έως το ύψος της γέφυρας των Ψαχνών, όπου θα γίνεται παράκαμψη αριστερά -μέσω της παραποτάμιας οδού (Παπαδιαμάντη), με έξοδο στον κόμβο Ψαχνών-Πολιτικών-Βόρειας Εύβοιας.

Τα οχήματα από τη Βόρεια Εύβοια και με κατεύθυνση προς Χαλκίδα, αμέσως μετά τον κόμβο Ψαχνών-Πολιτικών-Βόρειας Εύβοιας, θα εισέρχονται αριστερά από την παραποτάμια οδό (Παπαδιαμάντη) και στο τέρμα αυτής θα κινούνται δεξιά προς το άγαλμα του Αγγελή Γοβιού και προς Χαλκίδα.

[Αιτία, οι εκτελούμενες εργασίες εντός της Τοπικής Κοινότητας Καστέλλας, στο πλαίσιο του έργου «Κατασκευή Εσωτερικών Δικτύων Αποχέτευσης Οικισμών Ψαχνών και Καστέλλας».]