Κυριακή 21 Ιουλίου 2024
16:33:11

Χαλκίδα

Αλλαγές Αντιδημάρχων στο Δήμο Ερέτριας

Αλλαγές Αντιδημάρχων εξελίσσονται το τελευταίο διάστημα στο Δήμο Ερέτριας.
Με απόφαση της Δημάρχου Αμφιτρίτης Αλημπατέ, κατά χρονική σειρά:
-νέος Αντιδήμαρχος με χωρική αρμοδιότητα τη Δημοτική Ενότητα Ερέτριας (στη θέση του αντικατασταθέντος Βασίλη Γούναρη) ορίζεται ο Προκόπης Βίλλας
-νέος Αντιδήμαρχος με θεματική αρμοδιότητα στους τομείς Τεχνικών Έργων – Ανάπτυξης & Προγραμματισμού – Περιβάλλοντος & Πολεοδομίας – Πολιτικής Προστασίας (στη θέση του παραιτηθέντος Γιάννη Λάμπρου, που έχει αναλάβει την Προεδρία της ΔΕΥΑ του Δήμου Ερέτριας) ορίζεται ο Σπύρος Σταματούκος.
-νέος Αντιδήμαρχος με θεματική αρμοδιότητα στους τομείς Οικονομικών – Διοικητικού – Καθαριότητας αλλά και ως Αναπληρωτής Δημάρχου (στη θέση του παραιτηθέντος Γιάννη Τσώκου) ορίζεται ο Δημήτρης Μίγγος.
Ενώ, δεν έχει δημοσιοποιηθεί ακόμη κάποια απόφαση για την Αντιδημαρχία με χωρική αρμοδιότητα τη Δημοτική Ενότητα Αμαρυνθίων, όπου μέχρι στιγμής συνεχίζει ο Αργύρης Καραβάς.
Οι αλλαγές πραγματοποιήθηκαν στο πλαίσιο της αξιολόγησης της θητείας των μέχρι τώρα αντιδημάρχων (στην περίπτωση Γούναρη) και κυρίως, της αξιοποίησης και νέων προσώπων σε θέσεις εκτελεστικής ευθύνης (περιπτώσεις Σταματούκου και Μίγγου).