Κυριακή 16 Ιουνίου 2024
02:16:34

Χαλκίδα

Περιοδεία του Περιφερειάρχη στο Δήμο Ερέτριας

Τον Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας Κώστα Μπακογιάννη υποδέχθηκε την Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου, ο Δήμος Ερέτριας.

Στην επίσκεψη – περιοδεία του, ο Περιφερειάρχης συνοδευόταν από τον Αντιπεριφερειάρχη Εύβοιας Φάνη Σπανό, την πρόεδρο του Περιφερειακού Συμβουλίου Μίνα Παπαναστασίου, τον θεματικό Αντιπεριφερειάρχη Δημήτρη Αργύρη, τον Πρόεδρος της «Αναπτυξιακή Εύβοιας ΑΕ» Σταμάτη Γκάβαλη, τον Περιφερειακό Σύμβουλο Βαγγέλη Κούκουζα και υπηρεσιακά στελέχη της Περιφέρειας.

Η υποδοχή έγινε από τη Δήμαρχο Αμφιτρίτη Αλημπατέ, παρουσία συνεργατών της και εκπροσώπων τοπικών συλλογικοτήτων.

Με σημείο πρώτης συνάντησης το χώρο του Αρχαίου Θεάτρου της Ερέτριας, για τη συντήρηση, αποκατάσταση και ανάδειξη του οποίου, πρόσφατα εγκρίθηκε έργο ενταγμένο στο νέο ΕΣΠΑ, με χρηματοδότηση 1.050.000 ευρώ.

Ενώ ακολούθησε επίσκεψη στο χώρο όπου πρόκειται να αναγερθεί το νέο διδακτήριο του 1ου Δημοτικού Σχολείου Ερέτριας, έργο το οποίο επίσης έχει ενταχθεί στο νέο ΕΣΠΑ, με χρηματοδότηση 2.500.000 ευρώ.

Πρόκειται για δύο έργα που σύντομα προβλέπεται να ξεκινήσουν, αποτελώντας την αποτελεσματικότητα της από κοινού προσπάθειας Περιφέρειας και Δήμου (δικαιώνοντας τις προσδοκίες των πολιτών) ώστε «το νέο ΕΣΠΑ να μην αποτελέσει μια ακόμη μεγάλη χαμένη ευκαιρία».

Η ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΕΡΕΤΡΙΑΣ
ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ
ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΣΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ