Δευτέρα 04 Δεκεμβρίου 2023
06:12:22

Χαλκίδα

Με τη Βοσνία-Ερζεγοβίνη για το 6Χ6 και την άνοδο

Το πρώτο σοβαρό τεστ της στο πλαίσιο του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Μπάσκετ Νέων Ανδρών Κάτω των 20 Ετών (U20) Β΄ Κατηγορίας καλείται να περάσει η Εθνική μας Ομάδα, που έκανε περίπατο στη φάση των ομίλων. Η νίκη, σήμερα, Παρασκευή 22 Ιουλίου, στις 6:45 το απόγευμα στο κλειστό Κανήθου, επί της Βοσνίας-Ερζεγοβίνης και η πρόκριση στα ημιτελικά θα αποτελέσει το πρώτο ουσιαστικό βήμα για την κατάληψη μιας εκ των τριών πρώτων θέσεων ώστε να επιτευχθεί ο στόχος της επιστροφής στην Α' Κατηγορία.

Η Εθνική ενδέχεται να παραταχθεί με απουσίες καθώς ο Βασίλης Μουράτος, ο Γιώργος Τσαλμπούρης και ο Σωτήρης Μπιλλής ταλαιπωρούνται από γαστρεντερίτιδα. Μάλιστα ο πρώτος πριν δυο μέρες μπήκε στο νοσοκομείο, ενώ οι άλλοι δύο την περνάνε σε πιο ελαφριά μορφή. Η συμμετοχή τους αναμένεται να αποφασιστεί την τελευταία στιγμή. Αυτό που είναι σίγουρο και πάλι είναι πως για μια ακόμα φορά το κλειστό θα είναι ασφυκτικά γεμάτο, με τον κόσμο να απολαμβάνει το ταλέντο αλλά και να στηρίζει την προσπάθεια της Εθνικής.

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΟΔΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΩΤΙΑ
Με νίκη, η Εθνική μας προκρίνεται στα ημιτελικά, όπου θα αντιμετωπίσει, αύριο, Σάββατο 23 Ιουλίου, πάλι στις 6:45 το απόγευμα στο κλειστό Κανήθου, τη νικήτρια ομάδα του ζευγαριού Ισλανδία – Γεωργία.
Με νίκη στον ημιτελικό, εξασφαλίζει την άνοδο στην Α΄ Κατηγορία και παίζει για την πρωτιά στον μεγάλο τελικό, την Κυριακή 24 Ιουλίου, στις 9 το βράδυ στο Κλειστό Κανήθου. Σε περίπτωση ήττας στον ημιτελικό, τότε θα αγωνιστεί στον μικρό τελικό, την Κυριακή 24 Ιουλίου στις 6:45 το απόγευμα στο κλειστό Κανήθου, με στόχο τη νίκη και την 3η θέση που φέρνει την άνοδο στην Α΄ Κατηγορία.

[ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΙ Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΟΥΣ
Βασίλης Χαραλαμπόπουλος (Παναθηναϊκός, 1997, φόργουορντ)
Βασίλης Μουράτος (Ολυμπιακός, 1997, γκαρντ)
Βασίλης Τολιόπουλος (Ολυμπιακός, 1996, γκαρντ)
Μιχάλης Λούντζης (Παναθηναϊκός, 1998, γκαρντ)
Αντώνης Κόνιαρης (Παναθηναϊκός, 1997, γκαρντ)
Σωτήρης Μπιλλής (Κολοσσός Ρόδου, 1996, φόργουορντ)
Θωμάς Κώττας (-, 1996, σέντερ)
Διονύσης Σκουλίδας (ΑΕΚ, 1997, φόργουορντ)
Δημήτρης Σταμάτης (Κηφισιά, 1996, γκαρντ)
Κώστας Ανετοκούνμπο (Dayton Flyers, 1997, φόργουορντ)
Γιώργος Τσαλμπούρης (ΑΕΚ, 1996, σέντερ)
Νίκος Δίπλαρος (1997, Άρης, γκαρντ)
Προπονητής: Ηλίας Παπαθεοδώρου ]

[ ΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ
-Οι αγώνες που διεξάγονται στο ΔΑΚ, για τα play-out της τελικής κατάταξης (έως και Κυριακή 24 Ιουλίου), έχουν ημερήσιο εισιτήριο (δηλ. με ένα εισιτήριο ένας φίλαθλος μπορεί να παρακολουθήσει όλους τους αγώνες της συγκεκριμένης μέρας, στο συγκεκριμένο γήπεδο) των 5 ευρώ.
-Οι αγώνες που διεξάγονται στο Κλειστό Κανήθου, για τα lay-off της τελικής κατάταξης (έως και Κυριακή 24 Ιουλίου), έχουν ημερήσιο εισιτήριο των 10 ευρώ.
-Για τα παιδιά έως 6 ετών η είσοδος είναι ελεύθερη.
Αναλυτικά οι ώρες λειτουργίας των εκδοτηρίων είναι:
-Κλειστό Κανήθου: Έως και την Κυριακή 24 Ιουλίου: από τις 11 το πρωί.
-ΔΑΚ: Το διήμερο Παρασκευή, 22 και Σάββατο, 23 Ιουλίου: Από τις 11 το πρωί / Την Κυριακή 24 Ιουλίου: Από τις 8:15 το πρωί.
-Πώληση εισιτηρίων θα γίνεται και στο Δημαρχείο (Φαρμακίδου 15 - τηλέφωνο: 2221351165). ]