Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
17:13:12

Χαλκίδα

Με Σελετόπουλο την Κυριακή στα μπαράζ ο ΝΟΧ

Την Κυριακή 10 Ιουλίου στο Κολυμβητήριο Νέας Σμύρνης, ο ΝΟ Χαλκίδας (που δεν κατάφερε την προνομιούχο 2η θέση στον όμιλό του και την απ' ευθείας πρόκρισή του στην επόμενη φάση του πρωταθλήματος) διεκδικεί στα μπαράζ, το ένα από τα δύο τελευταία «εισιτήρια» για την τελική 8άδα του πρωταθλήματος πόλο της Α2. Αντίπαλοί του, ο Ιωνικός Νικαίας (το μεταξύ τους ματς στις 09:30 το πρωί) και ο Α.Σ. Apollo Θεσ/νίκης (το μεταξύ τους ματς στις 6:30 το απόγευμα)

ΧΩΡΙΣ ΒΑΣΣΟ...
Στον πάγκο της ομάδας δεν θα βρίσκεται ο Αλέκος Βάσσος, μετά το ανακοινωθέν κοινή συναινέσει «διαζύγιο».
Από πλευράς διοίκησης έγινε αναφορά σε «προσωπικά προβλήματα». Ο Βάσσος ήταν πιο αναλυτικός: «Φτάσαμε λοιπόν στο τελείωμα της φετινής σεζόν, όπου η ομάδα έπρεπε να ανεβάσει ρυθμούς, ενόψει των δύσκολων υποχρεώσεων, την ώρα που τον Χειμώνα είχαμε μεγάλο πρόβλημα με το κολυμβητήριο μας. Χρειαζόταν να πιέσω την ομάδα, όμως αυτό δεν ήταν εφικτό, κυρίως για επαγγελματικούς λόγους των αθλητών μου. Επειδή λοιπόν υπήρχαν διαφορετικές απαιτήσεις από την κάθε πλευρά, προτίμησα να αποχωρήσω, από το να μην γίνεται αυτό που επιθυμούσα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.»

...ΜΕ ΣΕΛΕΤΟΠΟΥΛΟ
Η ομάδα δεν πάει στα κρίσιμα μπαράζ χωρίς προπονητή. Με άδεια από το ΝΟ Χίου, του οποίου είναι προπονητής, στον πάγκο θα κάθεται ο Δημήτρης Σελετόπουλος (στη φωτογραφία).

[ Σημειώνεται ότι ο Δημήτρης Σελετόπουλος ήταν από τους πρωταγωνιστές των καλύτερων ημερών του πόλο του ΝΟΧ σε Α1 και Ευρώπη, έχοντας διατελέσει παίκτης την περίοδο 1996-07 και παίκτης προπονητής την περίοδο 1997-98. Ενώ επανήλθε ως προπονητής και την περίοδο 2004-05, με την ομάδα στην Α2. ]

Λίγος ο χρόνος προετοιμασίας με την καθοδήγησή του. Ωστόσο, -όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση του ΝΟΧ- «ο διακεκριμένος προπονητής δέχθηκε να ενισχύσει την προσπάθεια, επαληθεύοντας το ισχυρό συναισθηματικό δέσιμο που έχει με την ομάδα και την φιλία που έχει αναπτυχτεί με τους ανθρώπους της, τους διοικούντες αλλά και τους κατά βάση γηγενείς αθλητές που απαρτίζουν την ομάδα, μέσα από τις προηγούμενες συνεργασίες που είχε μαζί τους.»

Πρώτος στόχος είναι το «εισιτήριο» για την τελική 8άδα (μαζί με Πανιώνιο, Απόλλωνα Σμύρνης, ΝΟ Χανίων, ΝΟ Πατρών, ΝΑΟ Κέρκυρας, Νηρέα Γέρακα και την δεύτερη ομάδα από τα μπαράζ). Με τα play off ανόδου, στις 22-24 Ιουλίου, να είναι πολύ δύσκολα και την ομάδα να παλεύει (σ.σ. πέρυσι είχε καταταγεί 6η) για το καλύτερο δυνατόν.