Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
17:29:15

Χαλκίδα

Αντί Μπουρμά, τελικά Κοντζιάς;

Αυτό είναι το ρίσκο των πληροφοριών, όσο και αξιόπιστη να είναι πηγή, αφού ειδικά για την ανακοίνωση προσώπων, μέχρι αυτή να γίνει επίσημα, περισσεύουν οι συνεκτιμήσεις (γεωγραφικών, σχέσεων με πολιτευτές κ.α.) παραγόντων και είναι συχνές - πυκνές οι μεταβολές μεταξύ φαβορί και αουτσάιντερ....

Φαίνεται ότι, ο Βορειο-Ευβοέας οδοντίατρος (και πρώην Αντιδήμαρχος Ιστιαίας) Γιάννης Κοντζιάς συμπεριλαμβάνεται στη δυάδα των νέων θεματικών Αντιπεριφερειαρχών, εκτοπίζοντας τον Χαλκιδέο δικηγόρο (και Αντιπρόεδρο του Οργανισμού Λιμένων Ν. Εύβοιας) Ηλία Μπουρμά. Με σταθερή επιλογή στη δυάδα τον Αμαρύνθιο γιατρό Δημήτρη Αργύρη (ο οποίος πρόσφατα εγκατέλειψε το ΕΣΥ και άνοιξε ιδιωτικό ιατρείο) .

Και σύμφωνα με το νέο σενάριο, ο Δημήτρης Αργύρης φέρεται να αναλαμβάνει την Αντιπεριφέρεια Υγείας & Κοινωνικής Αλληλεγγύης (στη θέση του μετατιθέμενου Βοιωτού Κωνσταντίνου Μπακομήτρου). Ενώ, ο Γιάννης Κοντζιάς προορίζεται για την Αντιπεριφέρεια Τουρισμού – Πολιτισμού – Αθλητισμού (στη θέση του αποχωρούντος Φθιωτού Ηλία Σανίδα).  

Οι επίσημες ανακοινώσεις αποό πλευράς του Περιφερειάρχη Κώστα Μπακογιάννη αναμένονται μέχρι το αργότερο τη Δευτέρα. Οπότε και θα επιβεβαιωθούν ή όχι, τα εν λόγω σενάρια.